2777
2789
عنوان

سردرد شبانه پسرم

700 بازدید | 17 پست

دوستان پسرم ۸سالشه 

دیشب سردرد شدید داشت بهش استا دادم امشب هم باز گفت درد داره سرم 

فقط هم شبا موقع خواب میگه 

خیلی نگرانم فردا حتما میبرم چک شه

تجربه مشابه دارین؟ از چی ممکنه باشه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه فقط شبا میگه طول روز هیچی نگفت  خیلی نگرانم دعامون کن

در طول روز به چشمش فشار میاد و باعث میشه شبا درد بگیره،ولی بازم دکتر ببر،انشالله که چیزیش نیست،آب میخوره؟بدنش کم آبی نداره؟

من یه زمانهایی صورتمو با آب  خیلی سرد میشستم،بعدا خیلی سردرد میگرفتم،یوقت با آب سرد نمیشوره صور ...

عصرا فوتبال بازی می‌کنه میاد خونه گفتم ممکنه باد خورده باشه پیشونیش بخاطر همین امروز دکتر نبردمش اما امشب هم باز گفت سرم خیلی نگرانم کرد آخه فوتبال نرفته بود امروز 

در طول روز به چشمش فشار میاد و باعث میشه شبا درد بگیره،ولی بازم دکتر ببر،انشالله که چیزیش نیست،آب می ...

میخوره عزیزم 

ممنونم از وقتی که گذاشتی 

امیدوارم که مورد خاصی نباشع

عصرا فوتبال بازی می‌کنه میاد خونه گفتم ممکنه باد خورده باشه پیشونیش بخاطر همین امروز دکتر نبردمش اما ...

پسر منم هفته پیش سه چهار روز پشت سر هم سردرد گرفت و خیلی کم تب ،نمیدونم چی بود دکتر گفت شاید سینوساشه،هیچ علامت دیگه ای نداشت،آنتی بیوتیک داد مصرف کردم خوب شد

پسر منم هفته پیش سه چهار روز پشت سر هم سردرد گرفت و خیلی کم تب ،نمیدونم چی بود دکتر گفت شاید سینوساش ...

تب هم نداره عزیزم 

خیلی نگرانم 

انشاالله بلا دور باشه از گل پسرت 

تب هم نداره عزیزم  خیلی نگرانم  انشاالله بلا دور باشه از گل پسرت

ممنونم ،نگران نباش ،شاید برای همون فوتبالی که عرق می‌کنه و سرشباد میخوره،پسر منم فوتبال می‌رفت اینجوری شد