2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم گفتی بیام تاپیکت کمکم کنی چربی سوز میشناسی؟ من بدنم به ورزش و رژیم جواب نمیده 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
سلام عزیزم گفتی بیام تاپیکت کمکم کنی چربی سوز میشناسی؟ من بدنم به ورزش و رژیم جواب نمیده 

گلم شما برو داروخونع ی مکمل خوب بگیر قرصم ھست ولی یکی از دوستام چن ماہ پیش گرفت 1 میلیون یکم قیمتش بالاس ولی ھمراہ رژیم خیلی  خوبه مخصوصا برا شما ک میگید بدنتون جواب نمیدہ باید قرص چربی سوز بخورید 

متاسفانه چقدر ازت بدم میاد‌.
گلم شما برو داروخونع ی مکمل خوب بگیر قرصم ھست ولی یکی از دوستام چن ماہ پیش گرفت 1 میلیون یکم قیمتش ب ...

خیلی ممنون 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
وضعم خیلی خرابه باید کم کنم

از چه نظر خرابه؟ 

چون خودم کم کردم  تو چهار پنج  ماه ۳۰ کیلو کم کم کردم و پوستم داغون شد موهام سفید شد اما راضی بودم

ولی توی دو ماه همش برگشت  من موندم و موی سفید و پوست داغون

🇮🇷🇮🇷🇮🇷
شما لاغر شدی الان؟

نه میخام برای بعدش بدونم

من یک ملکه  هستم....ملکه  "خودم "   ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم...