2777
2789
عنوان

چجوری خدا به کسی که هیچ تلاشی برای زندگیش نکرده همه چی می‌ده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 18 پست
من یه سوالی ازت دارم میشه جواب بدی... حس میکنم با حرفات ارتباط برقرار می‌کنم!

بپرس ولی خب عالم نیستم در واقع هیچی نمیدونم .فقط سوالایی ک تو ذهنم بود همش بهش فکر میکردم کم کم بهش رسیدم 

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
بپرس ولی خب عالم نیستم در واقع هیچی نمیدونم .فقط سوالایی ک تو ذهنم بود همش بهش فکر میکردم کم کم بهش ...

ببین من یه دختر ۳۴ ساله‌ام و از بچگی تا الآن دچار یه بیماری پوستی لاعلاج هستم. پسری که ۶ سال ادعا می‌کرد عاشقمه و میخواست باهام ازدواج کنه وقتی فهمید بیمارم منو رها کرد و رفت و هرچی من زار زدم و التماس کردم برنگشت!

من تو تمام سالهای عمرم برای درمانم تلاش کردم ولی نتیجه نداشت و مهمتر اینکه با وجود این بیماری لاعلاج و سختی بیماری و شرایط روحی بدی که ناشی از بیماریم بود بازم برای رشد خودم تلاش کردم که پیشرفت کنم و الانم دارم تو بهترین دانشگاه دولتی دکترا میخونم. ولی احساس میکنم که زندگیم پوچه چون نمیتونم ازدواج کنم و بچه دار شم. و حس میکنم تمام زندگیمو الکی دویدمو و تلاش کردم. من چیکار کنم به آرامش برسم؟ 😢 خیلی خسته و افسرده ام... تمام زندگیم شده اندوه و حسرت دخترای سالمو خوردن و وقتی یه زوج میبینم حسرت میکشم 🥺

خسته‌ام، خسته از این‌گونه دوام آوردن! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین من یه دختر ۳۴ ساله‌ام و از بچگی تا الآن دچار یه بیماری پوستی لاعلاج هستم. پسری که ۶ سال اد ...

راستشو بخوای منم ۳۴سالمه و مجردم .چطوری 😂😂راستشو بخوای من هیچی از دین و خدا و امامان نمیدونستم این سختی هایی ک من از مجردی و حسرت دیگران و تنهایی ها پسرای مزخرفی ک اومدن تو زندگیم کشیدم خییییلی بمن کمک کرد ک تا حدودی خودساخته بشم و برم ببینم اصن خدا کیه حرفش چیه در واقع اگ من راحت توی دوره ۲۰ سالگی ازدواج میکردم  و سختی نمیکشیدم اصلا نمیفهمیدم امام زمان کیه خدا کیه اعمال نیک و بد چیه برا همین گاهی خدارو شکر هم میکنم بخاطر این سختی ها ک میخواست منو بسمت خودش هدایت کنه و بهترین هارو برام توی اون دنیا ک ابدی و جاویدان هست میخواست .حالا هر کسی ی مدله یکی میبینی تو ۲۰ سالگی ازدواج میکنه شوهرش زجرش میده تا روحش رشد میکنه راستی من حتی شغل هم ندارم خیلی ام دیگران سرزنشم میکنن ولی بهرحال کل زندگیم وقتی سپردم دست خدا پس تحمل این چیزا خیلی راحتتره چون خدا دانا و حکیم هستش البته خب گاهی ناراحتم میشم ولی باید صبر کرد چون این دنیا موقته

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
ببین من یه دختر ۳۴ ساله‌ام و از بچگی تا الآن دچار یه بیماری پوستی لاعلاج هستم. پسری که ۶ سال اد ...

راستی یچیزی دعا خیلی مهمه .دعا قضا رو برمیگردونه هر چقدم ک محکم باشه .حتی اگ تو سرنوشت تو ازدواج نباشه میتونی دعا کنی .زیارت عاشورا رو انتخاب کن .خیلی دید تورو عوض میکنه خودبخود و حاجات محال رو میده