2777
2789

ولی یه کسایی هستن که با اینکه همه‌جوره تلاش می‌کنند بازم خدا بهشون رو نمی‌کنه!

خسته‌ام، خسته از این‌گونه دوام آوردن! 

شانس 

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا راس میگی عجیبه.

بعضیا خیلی کشکی کشکی همه چی بدست میارن.

فدات من توی ماه آخرم دو هفته دیگه زایمان دارم از طرفی دانشجو هستم و باید پرسشنامه پر کنم تو رو خدا کمکم کنید پرسشنامه هام پر بشن خیلی استرس دارم.🙏🏻🙏🏻🙏🏻
لینک پرسشنامه👇🏻
https://survey.porsline.ir/s/16opWXZQ

بنظرم اونا بزرگ‌ترشون به وقتش تلاش کرده و الان دارن راحت زندگی میکنن، اونی که خانواده بی فکر داشته و بزرگتراش تلاشگر نبودن هر چی بدو بدو کنه بازم کم میاره چون هم پشتوانه نداره هم بلد نیست بهش یاد ندادن

چون ادما مختلفن و امتحاناتشونم مختلف ب یکی هوش استعداد داده یکی پست و مقام یکی زیبایی یکی ثروت .ب یکی همه رو داده کلا همه ما داریم بسمت نور حرکت میکنیم و هر کدوم ب یک طریق مختلفی هدایت میشیم .همش حکمت داره مثل اینکه هی بگیم چرا پیرمرد نود ساله هنوز زنده ولی یک پسر جوان میمیره .مرگ زندگی نفع و ضرر و خیلی چیزای دیگه دست خداست😐

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم

میدونی به نظرم همه همه چیزهایی که بی تلاش داری یه جورایی فنا پذیره حتی اون ها که بی تلاش همه چی دارن در مواقع زیادی باید چیزی رو از دست بدن و دوباره بدست بیارن 

ولی خب به هر حال یه بخش بزرگ زندگی شرایط و موقعیتی هست که توش قرار میگیری که حکمت خداست باید گردن گذاشت کاریش نمیشه کرد 

چون ادما مختلفن و امتحاناتشونم مختلف ب یکی هوش استعداد داده یکی پست و مقام یکی زیبایی یکی ثروت .ب یک ...

چه جواب تامل برانگیزی!

چه جواب تامل برانگیزی!

کلی تلاش کردم ب اینا رسیدم 😂البته خیلی جالبه باید بگم من نرسیدم خدا رسوند .حتی اینکه چقد بفهمیمم از حکمت هم خدا تعیین میکنه ما فقط باید تلاش کنیم برای انجام واجبات ترک محرمات .قطعا ادمای عارف و عالم ب خیییلی چیزای بالاتری ازینا رسیدن ک ما هنوز نمیدونیم .جوینده یابنده 

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
کلی تلاش کردم ب اینا رسیدم 😂البته خیلی جالبه باید بگم من نرسیدم خدا رسوند .حتی اینکه چقد بفهمیمم از ...

من یه سوالی ازت دارم میشه جواب بدی... حس میکنم با حرفات ارتباط برقرار می‌کنم!