2777
2789
عنوان

ارث پدری

1441 بازدید | 56 پست

بچه ها دلم گرفته

ما دو تا بچه ایم ی پسر و دختر

بابام زودتر از پدربزرگم فوت کرد

و از اونجایی ک اگه فرزند زودتر از والدینش فوت کنه هر چی ک بنامش باشه والدین هم یه سهمی ازش میبرن و حتی اگه والدین نباشن خواهرا و برادرا یه سهمی میبرن

مادربزرگم فوت کرد و اون سهمی ک بهش میرسید رسید ب دختراش و ما باید از دختراش امضا میگرفتیم ک سهمشون رو ببخشن

یه خونه و ماشین سنگین بنام بابام بود ک پدربزرگم بنام مامانم نمیزد میگفت شوهر میکنه مال رو میکشه بالا و میگفت فقط میزنم بنام بچه ی پسرم یعنی داداشم

من ب مامانم گفتم بزنیم بنام داداشم 

گفتم داداشم ادمی نیست ک بخواد سهم ما رو بخوره و بعد ک ماشین و خونه بنامش شد سهم ما رو میده یعنی سهم من و مامانمو 

حالا داداشم هی امروز فردا میکنه میگیم سهم منو و مامان بنویس بده رو برگه ولی اینکارو نمیکنه همش میگه میدم ولی اقدامی نمیکنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دنیا خیلی پست شده ادماش نامرد شدن از داداشتم بعید نیست سهموتونو بالا بکشه

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘 

کار پسرا همینه

داداش منم با کلی اموال ریز ریز وسایلای بابا مو می کشه زیرش

بیایین یاد بگیریم هیچ کس رو به خاطر چهره وفقر تحقیر نکنیم چون خالق هر دومون خداست و ما از بازی سرنوشت چیزی خبر نداریم.                                                                                                                                                           يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا يَسْخَرْ قَوْمٌ مِنْ قَوْمٍ عَسَىٰ أَنْ يَكُونُوا خَيْرًا مِنْهُمْ وَلَا نِسَاءٌ مِنْ نِسَاءٍ عَسَىٰ أَنْ يَكُنَّ خَيْرًا مِنْهُنَّ ۖ وَلَا تَلْمِزُوا أَنْفُسَكُمْ وَلَا تَنَابَزُوا بِالْأَلْقَابِ ۖ بِئْسَ الِاسْمُ الْفُسُوقُ بَعْدَ الْإِيمَانِ ۚ وَمَنْ لَمْ يَتُبْ فَأُولَٰئِكَ هُمُ الظَّالِمُونَ(Hussein Taji Kal Dari)                                         ای کسانی که ایمان آورده اید! گروهی (از مردان) گروه دیگر را مسخره نکند, شاید آنان (= مسخره شدگان) از اینها بهتر باشند, ونه زنانی, زنان دیگر را, شاید آنان (= مسخره شدگان) از اینها بهتر باشند, واز یکدیگر عیبجوئی نکنید, ویکدیگر را با القاب زشت نخوانید, که پس از ایمان (آوردن) نام فسق بسیار (زشت و) بد است و هر که توبه نکرد, پس آنانند که ستمکارند.-سوره الحجرات، آیه ۱۱

بگو این زرنگی نیست تاوانشو بیشتر از اونچه گیرت بیاپ پس میدی,فقط تا مجرد بگیرین که متاهل شد خابشو میبینین,من برادرم فوت شد وضعشم خیلی خوب بود پدر مادرم هرکز ریالی نگرفتن گفتن سهم دختر یتیمشه هر چی که داره

همون اول کار باید ازش امضا میگرفتید واقعا نمیشه به کسی اعتماد کرد💔

مامانم میدونست اگه اون برگه ک همه امضا کردن رو من امضا نکنم سهم هر کس جدا میخوره بنامش حالا یساله بنامش شده هی امروز فردا میکنه 😔

بگو این زرنگی نیست تاوانشو بیشتر از اونچه گیرت بیاپ پس میدی,فقط تا مجرد بگیرین که متاهل شد خابشو میب ...

اصلا از این چیزا سر در نمیاره ک ارث یعنی چی و حق چیه و کلا ۲۱ سالشه 

واسه همه خرج میکنه خودش کلی لباس میخره هر ماه ی دست لباس نو میخره اونوقت من بیچاره اینجا دارم ازیت میشم 

اصلا از این چیزا سر در نمیاره ک ارث یعنی چی و حق چیه و کلا ۲۱ سالشه  واسه همه خرج میکنه خودش ک ...

چرا مامانت خیای جدی بهش نمیگن??? اتفاقا سن بدی هست چون احتمال داره دوستاش حرف یادش بدن یا گولش بزنن

اسی باید از یه وکیلی چیزی مشورت میگرفتی یا از همین کاربرا حالا هم ببین باز از یک وکیل ماهر کمک بگیر ...

زبونی میگه میدم اما ته دلش نمیخواد بده و میخواد ماشینو بالا بکشه چون ب من میگفت ک روی ماشین ب عنوان سرمایه نگاه نکن و اب و اتیش و نمیمونه و از این جرت و پرتها 

فعلا دارم ب مامانم و داداشم میگم ک بدن 

چرا مامانت خیای جدی بهش نمیگن??? اتفاقا سن بدی هست چون احتمال داره دوستاش حرف یادش بدن یا گولش بزنن

اره گولش زدن در مورد شوهرم و من اینقدر بد میگن ک اصلا تو روی ما نگاه نمیکنه یا با اکراه نگاه میکنه 

کار پسرا همینه داداش منم با کلی اموال ریز ریز وسایلای بابا مو می کشه زیرش

واقعا نمیدونم چرا اینجوری میکنن چیزی ک چشم دنبالش باشه خوردن نداره الان ماشینون هی داره خراب میشه خب اگه حق منو میدادن ک اینحوری نمیشد

اره گولش زدن در مورد شوهرم و من اینقدر بد میگن ک اصلا تو روی ما نگاه نمیکنه یا با اکراه نگاه میکنه&n ...

باید حتما مادرت قاطعانه باهاش برخورد کنه یهو چشم باز میکنین میبینین همه مالتونو به فنا داده,خدا از اون پدربزرگ نگذره که همه رو زد بنام این بچه حالا مادرت ممکن بود ازدواج‌کنه تو چی

دنیا خیلی پست شده ادماش نامرد شدن از داداشتم بعید نیست سهموتونو بالا بکشه

ب من میگفت ب ماشین ب عنوان سرمایه نگاه نکن اب و اتیش یعنی چیزی از ماشین نخواه و من خودم از خونه ی خودمون شوهرم سه دنگ از مشاع بنامم زده بعد داداشم میگه از خونه ی پدری بهت میدم ک پس فردا شوهرت بیرونت کرد و طلاقت داد اواره نشی ببین دیگه چجوری پرش کردن