2777
2789
عنوان

همین الان چی حال دلت رو خوب می کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 88 پست

یکی که بهم بگه غصه نخور مثل سال پیش نمیشه من از اینده خبر دارم اینبار قرار نیست اتفاقات سال پیش تکرار بشه 

دو هفته دیگه قراره کنکورتو خیلی خوب بدی و رشته خوبی قبول بشی 

بهت قول میدم مثل سال پیش نمیشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم زیادن ولی همشو میگم

همه مریضا خوب بشن و عاقبت بخیر

سلامتی و تندرستی و آرامش خانوادم

کنکور که دادم دانشگاه فرهنگیان قبول شم 

اونم عاشقم باشه و بهش برسم🥺

اول‍‌ی‍‌ن آرزوی‍‌ی ک‍‌ح ازش م‍‌ت‍‌ن‍‌ف‍‌ر ش‍‌دم ب‍‌زرگ ش‍‌دن ب‍‌ود🖤
یکی که بهم بگه غصه نخور مثل سال پیش نمیشه من از اینده خبر دارم اینبار قرار نیست اتفاقات سال پیش تکرا ...

من شنیدم ارزوت رو جایی بنویسی بعد یک مدت اون ارزو براورده میشه

ان شاالله برای شما هم براورده میشه میای اینجا کامنت خوشحالی میزاری

شاید واقعا اینبار با سال پیش فرق بکنه

بیایین یاد بگیریم هیچ کس رو به خاطر چهره وفقر تحقیر نکنیم چون خالق هر دومون خداست و ما از بازی سرنوشت چیزی خبر نداریم.                                                                                                                                                           يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا يَسْخَرْ قَوْمٌ مِنْ قَوْمٍ عَسَىٰ أَنْ يَكُونُوا خَيْرًا مِنْهُمْ وَلَا نِسَاءٌ مِنْ نِسَاءٍ عَسَىٰ أَنْ يَكُنَّ خَيْرًا مِنْهُنَّ ۖ وَلَا تَلْمِزُوا أَنْفُسَكُمْ وَلَا تَنَابَزُوا بِالْأَلْقَابِ ۖ بِئْسَ الِاسْمُ الْفُسُوقُ بَعْدَ الْإِيمَانِ ۚ وَمَنْ لَمْ يَتُبْ فَأُولَٰئِكَ هُمُ الظَّالِمُونَ(Hussein Taji Kal Dari)                                         ای کسانی که ایمان آورده اید! گروهی (از مردان) گروه دیگر را مسخره نکند, شاید آنان (= مسخره شدگان) از اینها بهتر باشند, ونه زنانی, زنان دیگر را, شاید آنان (= مسخره شدگان) از اینها بهتر باشند, واز یکدیگر عیبجوئی نکنید, ویکدیگر را با القاب زشت نخوانید, که پس از ایمان (آوردن) نام فسق بسیار (زشت و) بد است و هر که توبه نکرد, پس آنانند که ستمکارند.-سوره الحجرات، آیه ۱۱
من شنیدم ارزوت رو جایی بنویسی بعد یک مدت اون ارزو براورده میشه ان شاالله برای شما هم براورده میشه م ...

مرسی عزیزم 

تمام امیدمو از دست دادم انشالله همینجوری که میگی بشه 

انشالله بهترین اتفاقات براتون بیافته

من شنیدم ارزوت رو جایی بنویسی بعد یک مدت اون ارزو براورده میشه ان شاالله برای شما هم براورده میشه م ...

من چند تا از خواسته هام نوشتم رو ی کاغذ و گزاشتم لایه قرآن

خودم باورم نمیشد همون طوری که میخواستم شد

اول‍‌ی‍‌ن آرزوی‍‌ی ک‍‌ح ازش م‍‌ت‍‌ن‍‌ف‍‌ر ش‍‌دم ب‍‌زرگ ش‍‌دن ب‍‌ود🖤
ان شاءالله به همه آرزوهات برسی 🌹 

ممنونم🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🌹🌹🌹🙏🏻🙏🏻🙏🏻

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔