2777
2789
عنوان

وابستگی افراطی

134 بازدید | 8 پست

سلام ،دوستان من وقتی از یکی خوشم میاد حالا دوست یا مربی یا همسایه و... خیلییییییی وابستش میشم جوری که کوچکترین بی توجهی حالمو بد میکنه ،انقدر بهش توجه میکنم هدایای مختلف میخرم که کلی فشار بهم میاد 

بوده روزایی که حقوق دو ماهمو گذاشتم که هدایای گرون قیمت براشون بخرم 

و هر بار هم که میام بی توجهی کنم یا ذهنمو درگیر نکنم و افراطی دوستشون نداشته باشم اصلااا موفق نمیشم 

شما چه راهکاری پیشنهاد میدید؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این رفتار خودش باعث میشه دوستات ازت دور بشن

سعی کن خودتو درست کنی 

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

این مشکل منم هس البته فقط برا ینفر اینجوریم

من خیلی دارم اذیت میشم😭بیشتر از لحاظ احساسی 

اینکه تمام تمرکزت رو یکنفر باشه و اون اصلا مثل تو فکر نمیکنه و براش مهم نیست خیلی زجرآوره 

من خیلی دارم اذیت میشم😭بیشتر از لحاظ احساسی  اینکه تمام تمرکزت رو یکنفر باشه و اون اصلا مثل ت ...

دقیقاااا من دارم تلاش میکنم مث طرف مقابلم دیگه بی اهمیت باشم ولی واقعا نمیشه

و او با چشمانی که از گریه سرخ و به خون نشسته بودند هنوز هم لبخند بر لب داشت..:)

عزیزم خیلی بده که میای نظر میپرسی و راهنمایی میگیری ولی کلا نسبت به سوال و کامنت های بقیه بی توجهی

تو تاپیک ورم بینی چند نفر پرسیدن اسم پزشکت و اینکه ورم بینیت بعد از یک سال خوب شد یا نه 😐