2777
2789
پیشنهاد میکنم از دستشوییش‌ استفاده نکنی خیلی وحشتناکه

بابا چرا همتون میگین دسشوییش بده من عذاب وجدان میگیرم اخه اگه پریم زیاد باشه همش دسشویی بعد اونجام کثیفه اه اینقد بدم میاد

:))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین یه چیزی واسه من خیلی مهمه

این که کوپه خانوادگی داشته باشیم

چون مسیر طولانیه و خیییییلی تو حلق هم کوپه ایت هستی

اگه به پست یه آدم کثیف و پلشت، هیز و چشم چرون، پرحرف و فضول یا هر طور دیگه بیفتی وحشتنااااکه

تو اتوبوس و هواپیما آدم انقدری درگیر بقیه مسافرا نیست

شده پول اضافه بدی کوپه رو کامل بگیر

خوبه .من نیم ساعت اول ک سوار میشدم ب شدت سردرد میگرفتم..ولی منظره نداره همش بیابون.درکل بد نیست خوبه

اره بابا از بیرون که نمیشه لذتی برد مگر اینکه همین با گوشی سرگرم شم

:))
بابا چرا همتون میگین دسشوییش بده من عذاب وجدان میگیرم اخه اگه پریم زیاد باشه همش دسشویی بعد اونجام ک ...

من از نظر کثیفیش نگفتم، موقعی که سیفون میکشی جوری درش باز میشه و صدا میده انگار الان میکشونتت داخل و یام‌ یامت میکنه، یه بار رفتم دستشویی و دیگه نرفتم و نخواهم رفت انقد که ترسیدم

و انسان موجودیست که زیاد موجود نیست🙂بعضی آدما فقط بعضی وقتا آدمن🙂