2777
2789
عنوان

پیراستام و تاخیر تکاملی

1283 بازدید | 18 پست

سلام .

من پسرم تاخیرر تاکاملی داره دکتر بهش نوتروپیل (پیراستام)

داده .کسی بوده مصرف کرده باشه  نتیجه گرفته باشه ؟؟عوارض نداره؟؟

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

داروی خوبیه ان شاالله که زود نتیجه بگیری دیدم که دادن به بچه هاشون در کنار دارو ببر کاردرمانی تا زود ...

غلط میزنه .سینه خیز میره .میشینه ولی هنوز نشستنش کامل نیس

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکسالشه؟؟ یعنی با کمک میشینه؟میتونه وزنشو رو پاهاش تحمل کنه؟؟

اره .بدون کمک هم میشینه ولی کامل تسلط نداره .

اره .دستاشو میگیرم تاتی تاتی میکنه

خوبه که وضعیتش ماشاالله راه میفته هرچی زودتر ان شالله...

اره بازی میکنه .دد بابا .اینا میگه .ولی وقتی میشونمش شروع میکنه به جیغ زدن 

شبو روزم شده گریه .همه هم سن وسالاش راه میرن .افسردگی گرفتم .

نگران نباش توکلت بخدا همه کاراش که خوبه راهم میفته ان شاالله....

انشالله .ببخشید عزیزم تاپیکات رو خوندم .فک کنم بچه شما هم همسن پسر من باشه .اونم تاخیرر داره؟

انشالله .ببخشید عزیزم تاپیکات رو خوندم .فک کنم بچه شما هم همسن پسر من باشه .اونم تاخیرر داره؟

پسر منم تاخی رداشت ولی علت تاخیرش بیماری متابولیک بود که ۱۴ روز بعد فوتش جواب آزماییشش اومد پسرم امروز ۵۲ روزه رفته پیش خدا من بدبختم ثانیه به ثانیه میمیرم ولی خدا نمیکشدم

پسر منم تاخی رداشت ولی علت تاخیرش بیماری متابولیک بود که ۱۴ روز بعد فوتش جواب آزماییشش اومد پسرم امر ...

اخهی عزیزم شزمنده ببخشید ناراحتت کردم .

چه کارهایی انجام میداد؟

پسر منم تاخی رداشت ولی علت تاخیرش بیماری متابولیک بود که ۱۴ روز بعد فوتش جواب آزماییشش اومد پسرم امر ...

عزیزم خدا بهت صبرر بده خیلی سخته ..

سلام عزیزم پسر من هم تاخیر داره میشه از شرایط پسرتون بگین دکتر علاوه بر پیراستام آمپول سی تی کولین و آل کارنیت هم تجویز کرده پسر من ۱۷ماهگی راه افتاد و الان همچنان میبرم کاردرمانی میشه از شرایط پسرتون بگید اینکه چند ماهشه از نظر درک و شناخت هم عقب هست توجهش چجوریه 

سلام عزیزم پسر من هم تاخیر داره میشه از شرایط پسرتون بگین دکتر علاوه بر پیراستام آمپول سی تی کولین و ...

سلام عزیزم.پسر منم میراستام .ال کارنتین .امگا ۳ .کید ۳ فورت .کلسیم .ویتامین ب ۶ .مصرف میکنه .از نظر شناخت خوبه .بد نیست .