2777
2789
عنوان

پدر مادرم بدون اطلاع من

368 بازدید | 16 پست

رفتن ماشین لباس شویی وجاروبرقی سفارش دادن بیاد و پیچوندن که نه این وسیله ها مال وقتیه مال خودمون خراب شد ولی غیر مستقیم فهمیدم مال جهزیه منه :)من تازه 18 سالمه و کنکور دارم این کارشون درسته وقتی میگم نه قصد ازدواج دارم و کلی چیز نیاز داریم اونارو ول کردن به جهزیه چسبیدن

صبح میشه این شب باز میشه این در صبر داشته باش:)       TYPE:INTP

اونا عاقلن 

آدم سیب زمینی هم پس اندازه کنه بهتره تا خود پول رو نگه داره!

تو ۱۰ سال دیگه هم ازدواج کنی بالاخره اینا رو لازم داری

هیچ یک از شرایطی که در زندگی با آن روبرو می شوید تصادفی نیست!🪄هر موقعیت با هدفِ سوق دادنِ شما به سطحِ بالاتری از آگاهی ایجاد می شود🧞‍♀️💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو کار پدر و مادرت دخالت نکن بگذار توی عالم خودشان خوشحال باشن.😍🤲

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲

مامان منم میگه فعلا نمیذارم ازدواج کنی

از اون طرف میریم یه مغازه لوازم خانگی یه وسیله قشنگ میبینه فوری میگه هستی اینو ببین بخرمش برای جهیزیت🤣

ذوق دارن ول کن تو که فعلا قصد ازدواج نداری بذار بخرن

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

ناراحت نشو

پدر و مادرن دیگه 

باید فکر همه چیز رو بکنن

درسته شما الان قصد ازدواج نداری

ولی با این اوضاع اقتثادی هرچیزی رو الان بخری بهتر از یه ساعت دیگه اس

میمونه بدای هر وقت که فکرتون عوض بشه

بنظرم بهتر بود طلایی چیزی پسنداز کنن ولی درکل بله کار درستی میکنن اونا اینده نگری میکنن و فکر جیب خودشون هستن 

هیچ ربطی به زمان ازدواج شماهم نداره مادر من طلا واسه من میخره پسنداز میکنه 

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛

به دل نگیر مامان منم میگرفت یه روز خودم بهش گفتم میخوای بگیری بگیر ولی حداقل به جای وسیله که هرسال مدلش و... عوض میشه طلای بدون اجرت بگیر به موقعش می فروشیم برای جهیزیه

قبول کرد خوشحالم شد به نظرم تو هم اینطور بگو

من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم ❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی"

منم مثل خودتم،خیلی بهم بر میخوره اینکار رو کنن😐می‌خوام خودمو بزنم اصلا بدم میاد 

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷

بالاخره ی روزی ازدواج میکنی و این وسایل بعدادخیلی گرون میشن 

مامان منم برام شروع کرده داره میخره در صورتی ن خودم دوست دارم الان ازدواج کنم نه اونا قصد دارن من و شوهر بدن

ماه پیشونی 🌚✨                                                           چقدر مشغولم از من یک منِ بهتر به بار آید 🍃📚
تو کار پدر و مادرت دخالت نکن بگذار توی عالم خودشان خوشحال باشن.😍🤲

کاش اوناهم میزاشتن تو عالم خودم خوشحال باشم در کوچیک ترین وشخصی ترین مساعل زندگیم دخالت میکنن 

کاش اوناهم میزاشتن تو عالم خودم خوشحال باشم در کوچیک ترین وشخصی ترین مساعل زندگیم دخالت میکنن 

دورت بگردم دهه ۸۰ قشنگ من 

من یه داداش دارم مسئول ارشد یکی از سازمان های اقتصادی هست زن و بچه داره تا الان اجازه بعضی کارها را نداره و بابا و مامانم برای شخص خودم داداشم تعیین تکلیف می کنند‌

و اجازه خیلی از کارها را نداره.

خدا شاهده اکثر پدر و مادرهای ایرانی همینن.

الهی سایشون ۱۲۰ سال بالا سرتان باشه الان بچه ای انشالله خودت مادر بشی بعد متوجه میشی.

اونها که به زور شوهرت ندادن الان اینکار یعنی بفکرتن عاشقتن مهربان من.خوشحال باش که پدر و مادری داری که دوست دارند برات سنگ تمام بگذارند.😍🌺

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
دورت بگردم دهه ۸۰ قشنگ من  من یه داداش دارم مسئول ارشد یکی از سازمان های اقتصادی هست زن و بچه ...

ممنون از حرفای زیباتون  

ممنون از حرفای زیباتون    

قربانت برم که یه دهه ۸۰ با ادبی 

دست پدر و مادرت درد نکنه با این دختر ماهشون😍

بخدا بهت افتخار کردم😍