2777
2789
شخصیت ندارن اونا

دقیقا

قدیما طرف خونه کرایه میکرد بهش میگفتیم ایشالا سال دیگه بتونی همینو بخری الان جوری شده که بهش میگیم ایشالا سال دیگه بتونی همینو تمدید کنی💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان میگن کوـــــ بچش تو سینک شسته 

برا صد نفر ده تیکه مرغ گذاشته

غذا مونده از دیروز داده 

کوــــ نشسته غذا پخته برامون....

جفت شیش هم که بیاری اگر به موقع نباشه به درد نمیخوره.....ــــــــــآخرش یه مشت خاکه و یه فکر آــــــــزاد

ابگوشت درست کرده بودن گفتن‌ شام آماده

خیلی گشنم بود رفتم برای خودم‌بریزم تو ظرف

هرچی قاشق میزدم آب

البته دروغ چرا یه تیکه دمبه و چندتا دونه حبوباتم بود... تا ابد اون آب رب تو ذهنم میمونه

حتی کوبیده م‌درس نکرده  بودن:/

نمیدونم‌نیتشون‌چی بود

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

مادربزرگم (مادر مادرم) هر دفعه رفتیم خونش میگه هیچی نداریم هر چی هم ببریم براش جلو خودمون قایم می‌کنه. تعارفش هم اینه بمونید یکم عدس دارم عدس پلو درست کنید بخورید . اگه گوشت و مرغ اینا هم برده باشیم کباب کنیم بخوره میگه سالهاس نخوردم .جالبه همه خاله هام دایی هام نوه هاش همه جوره ساپورتش میکنن نکبت روووووو.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘

مادر شوهرم ماهی دیروز ناهارو واسه شام گذاشت لای برنج اورد سر سفره

داشتم میمردم از بوش

یا مثلا یلدا رفته بودم اتاق بچمو بخوابونم اومدم دیدم کیک خوردن چایی خوردن میوه تنقلات خوردن واسم نیاوردن ک هیچ نشستم پیششون، تو صورتم دارن نگاه میکنن میخورن

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…

بچه ها اگه دوستات برا اولین بار بیان خونت و تو براشون تنقلات مثل چیپس و پفک و تخمه و اینجور چیزا ازشون پذیرایی کنی و کیک خونگی با چایی هم خودت درست کرده باشی و ازشون پذیرایی کنی و نهار ماکارانی با قارچ براشون بزاری با سالاد به نظرتون بده؟

اره خانواده شوهرم خیلی با ما فرق دارن ما خیلی ب مهمون ارزش میزاریم یسری بابام اومده بود خونم زنگ زد گفت با بابات بیاین خونه ما دیروز دلمه گذاشتم مونده گفتم مچکرم بابام غذای مونده نمی‌خوره در ضمن  شامم امادس خیلی بد مهمونن خیلی زیاد یبارم تازه زایمان کردم بعد بچم ی گوشت گاو حساسیت داشت دعوت کرد برای خودشون کباب درست کرده بودن (البته این از استثناهاست که چی بشه کباب بخورم)بعد برای من این کتف و پشت مرغ هست اونا رو سیخ زده بود منم اصلا نتونستم بخورم حالا همش اصرارم میکنه چرا نمی‌خوری خاک بر سر اه اه 

😐😐 خیلی صمیمی هستین? ولی هیچی دلیل نمیشه غذا مونده مهمون قبلشو بده ب این یکی مهمون

ما جایی قبلا میرفتیم فامیل نزدیک بودن بعد شب قبلش خانواده خانمش را دفوت میکردن فرداش ما را بعد سالاد شب قبل را برامون میذاشتن گاهی هم برنج شب قبل را گرم میکردن

یه بار کباب بدون برنج دادن همه خورد تو ذوقشون بخصوص بچه ها

یه بار از کربلا اومده بودن به همه مهمانها مهر کربلا دادن به غیر از من و مادرم

جای دیگه هم رفتیم قورمه سبزی پخت بس که گفت گوشت گرونه دیگه نمیشه جاش را خرید گذاشت تو یخچال ماست گرونه کوفت گرونه درد گرونه

حالا وشضعشدن توپ بودها یه بارم رفتیم خونه صون دسر را اورد سر سفره اخر دست که سفره را جمع کردن برداشت گذاشت یخچال