یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-
اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻 ................................................................................... جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋
سلام عزیزم،ببخشید مزاحمت شدم تو یه پستاتون خوندم سه قلو باردار بودی که از دستشون دادی،یه سوالی ازتون داشتم،منم سه قلو باردارم دکترم گفته اگه میخوای یکیشو ریداکت کن،ولی ممکنه یکی دیگشونم از دست بدیم،میخواستم نظرتو بدونم
خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘
سلام عزیزم،ببخشید مزاحمت شدم تو یه پستاتون خوندم سه قلو باردار بودی که از دستشون دادی،یه سوالی ازتون ...
سلام عزیزم بله به منم اولش گفتن ولی به نظرم اشتباه کردم چون بارداری سختی هست اما خوب بدن افراد فرق داره من تا هفته ۲۰ مثل ۸ ماهه عادی شده بودم خیلی اضافه وزن داشتم روزی هم که سقط کردم دکتر گفت باید اولش یکیشو ریداکت میکردی شما هم با چندتا دکتر مشورت کن نهایتا استخاره بگیر اگه دوست داری .انشالله بهترینها برات رقم بخوره
اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲 .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘 دوستان گرامی همه باهم هوای آب رو داشته باشیم