2777
2789
عنوان

مشاور تحصیلی سراغ دارین معرفی کنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=297556778]منم تجربیم....خیلی استرس دارم ولی ته دلم یه صدایی هست که میگه شدنیه!...تلاش کنیم میشه ! موفق باشی عز ...[/QUOTE

منم این حس رو دارم چند ساعت مطالعه داری؟ 

البته اگه خواستی بگو من امروز فقط 5ساعت خوندم الانم سرم داره منفجر میشه 

نمیدونم چرا بدنم نسبت به درس واکنش بیماری نشون میده 😭🤦🏻‍♀️

[QUOTE=297556778]منم تجربیم....خیلی استرس دارم ولی ته دلم یه صدایی هست که میگه شدنیه!...تلاش کنیم می ...

وای من برعکسم ..یعنی روزی که نمیخونم حس بدی دارم ..روزایی که برنامه اجرا میشه یا حتی بیشتر درس بخونم یه حس خوبی دارم که نگو اصلا...منم مثل شما ۵الی۶ساعت هست فعلا..

امیدوارم تا اخر تابستون بتونم دهم یازدهم پرونده اش رو ببندم و یکم از دوازدهم رو هم بخونم

وای من برعکسم ..یعنی روزی که نمیخونم حس بدی دارم ..روزایی که برنامه اجرا میشه یا حتی بیشتر درس بخونم ...

منم دقیقا مثل شما میخوام بخونم 

من چشمام ضعیفه و عینکی هستم فکر کنم بخاطر اون باید باشه 

انشالله به 8یا 10ساعت میرسونیم تا مهر 

ازمون میدی؟ مشاور داری یا برنامه ریزی میکنی خودت؟

از چند تا مشاور نظر خواستم گفتن باتوجه به شرایطتت تابستون خودت هر هفته ازمون بده توی خونه ار سالای قبل و اینا 

از مهر شروع کن ازمون رو 

راستش مشاورا زیاد راهنمایی نمیکنن 

خواهرم خودش دبیره قراره از اون کمک بگیرم 

منم دقیقا مثل شما میخوام بخونم  من چشمام ضعیفه و عینکی هستم فکر کنم بخاطر اون باید باشه  ...

انشالله میتونی!!

کم خون نیستین؟ اگه کم خون باشین کلا بی انگیزه میشین و بی حوصله...

شیره انگور و شیره خرما روزانه بخورید بین در خوندن انشالله کمتر خسته میشین❤️

بهترین ها برات رقم بخوره دوستم💖💫

از چند تا مشاور نظر خواستم گفتن باتوجه به شرایطتت تابستون خودت هر هفته ازمون بده توی خونه ار سالای ق ...

خوبه که خواهرت کنارته عزیزم ...واقعا اگر اون هواتون رو داشته باشه نیازی به مشاور نیست...

متأسفانه اکثر مشاور ها صرفا کار خودشون رو انجام میدن بدون هیچ حس مسئولیت پذیریی...