2777
2789
عنوان

شغل

146 بازدید | 23 پست

سلام بچهاا

من اومدم یکاری کردم😂یه غلطیییی

هیرتامین ، کوکونات کلاژن و فیتو وارد کردم😎😂

خیلی سیس گنگ طورییی🥴😂

الان به یه نفر نیاز دارممم ک کار هارو برام بفروشهه چون کنکوریم نمیتونمم👩‍🦯

هرچقدر رو کار سود کرد سودش برا خودش باشه فقط قیمت خام و هزینه ارسالو برا من واریز کنه من کار رو به آدرسی ک داده پست میکنم

کسیی اینجاا میتونه🥲🤌🏻

کسیی برا خودشم بخواد من درخدمتممم💛🌻

سلام عزیزم من توی ماه آخرم دو هفته دیگه زایمان دارم از طرفی دانشجو هستم و باید پرسشنامه پر کنم تو رو خدا کمکم کنید پرسشنامه هام پر بشن خیلی استرس دارم.🥺🥺😭😭😭

لینک پرسشنامه👇🏻

https://survey.porsline.ir/s/16opWXZQ

سلام عزیزم من توی ماه آخرم دو هفته دیگه زایمان دارم از طرفی دانشجو هستم و باید پرسشنامه پر کنم تو رو ...

سلام تو تاپیک ها بگین دسترسیتون رو میبندم خودتون تاپیک بزنین

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم اینجا اعتماد نکن استارتر اگر جنس رو فرستادی و دیگه طرف رو ندیدی میخوای چکار کنی؟ اینجا وکیل سایت رو مدارک جعلی پیچوندن خلاصه که حواستون باشه

به نظرم اینجا اعتماد نکن استارتر اگر جنس رو فرستادی و دیگه طرف رو ندیدی میخوای چکار کنی؟ اینجا وکیل ...

نه خب اول باید پول رو واریز کنه برا من بعد من کار رو پست میکنم🥰

سلام تو تاپیک ها بگین دسترسیتون رو میبندم خودتون تاپیک بزنین

میشه منو راهنمایی کنید چیکار کنم؟واقعا حال روحیم بده این سایت تنها امید منه واسه پر شدن پرسشنامه هام از طرفی فشار حاملگی خیلی اذیتم میکنه😔😔😔

میشه منو راهنمایی کنید چیکار کنم؟واقعا حال روحیم بده این سایت تنها امید منه واسه پر شدن پرسشنامه هام ...

تاپیک بزنین تو عنوانش بزنین به کمکتون نیاز دارم یا دوستان بیایین یا یک عنوان دیگه بعد همینی که اینجا گفتین و لینک پرسشنامه رو بذارین و خواهش کنین براتون پر کنن

فقط چیکار کنم پر بازدید بشه؟

اینا پربازدید نمیشه فقط واسه مادرشوهر و داستان زندگی و ... پربازدید میشه اگر دوست نی نی سایتی دارین تگش کنین و کسانی که میشناسین یک کم بازدیدش رو ببرن بالا

اینا پربازدید نمیشه فقط واسه مادرشوهر و داستان زندگی و ... پربازدید میشه اگر دوست نی نی سایتی دارین ...

خب امکانش هست شما کمکم کنید.بخدا استرس شدیدی رومه استادم ازم خواسته و مهلت کمی داده همه موهام داره می ریزه از استرس😭😭😭😭

خب امکانش هست شما کمکم کنید.بخدا استرس شدیدی رومه استادم ازم خواسته و مهلت کمی داده همه موهام داره م ...

من اصلا تاپیکهای خودمم بازدیدش کمه صبر کنین به ایشون میگم کمکتون کنن

@دلبراماوحشی    میتونی به دوستمون کمک کنی عزیزدلم؟

من اصلا تاپیکهای خودمم بازدیدش کمه صبر کنین به ایشون میگم کمکتون کنن @دلبراماوحشی     ...

سلام پر بازدید بخواد فردا😅 غیر اون امروز بزنم کم میشه 

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

خب امکانش هست شما کمکم کنید.بخدا استرس شدیدی رومه استادم ازم خواسته و مهلت کمی داده همه موهام داره م ...

نیمه شب آماده باش تاپیک میزنم پست اولم لینک شمارو میذارم

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*