2777
2789

دوستان کسی بوکس یا تکواندو کار کرده؟

کدومش بهتره؟(لطفاً دلیل هم بگید)

بوکس مسابقه هم داره؟

لطفاً هر چی در مورد بوکس و تکواندو میدونید بهم بگید ممنون🙏❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بوکس رو اطلاع ندارم

ولی دان یک تکواندو دارم، همون کمربند مشکی

البته ۱۶ سالگی گرفتم🥰 تکواندو طبیعتا تمرینات بسیار سختی داره، ب هرحال یه ورزش رزمیه، ولی خوبیش اینه ک دوتا رشته داره، پومسه و کیوروگی، یا همون فرم و مبارزه، هر مرحله یه فرم ب خصوص داره ک حرکات رزمی رو ب نمایش میکشه، مبارزه هم ک تکلیفش مشخصه، اگه رسیدی ب کمربند مشکی و دیدی تو مبارزه خوب نیستی میتونی بری کلا پومسه کار کنی، مسابقات پومسه هم داریم در مرحله باشگاهی، منطقه، استانی و جهانی

تو تکواندو پاها تقویت میشن، عضله ای و خوش فرم میشن، و ۸۰ درصد حرکات پا هست، ولی بوکس حرکات دسته و دستها قوی میشن

در رابطه با دفاع شخصی هم اگر پاهای قوی داشته باشی خیلی راااااحت میتونی خودتو نجات بدی😎

بوکس رو اطلاع ندارم ولی دان یک تکواندو دارم، همون کمربند مشکی البته ۱۶ سالگی گرفتم🥰 تکواندو طبیعت ...

عزیزم هانداماگ هم هست بجز کیورگی و پومسه

به شکست چوب با دست و پا میگن

من منم با شوهرم و بچه هام خیلی هم خوشحالیم کنار هم