2777
2789
عنوان

چقدر اینجا از مدارس دولتی بد میگن

2495 بازدید | 66 پست

تو شهر ما مدارس دولتیم واقعا خوبن معلما خیلی تلاش میکنن بخصوص تو مقطع دبستان راهنمایی دولتی غیر دولتی یکین

تو دبیرستانم اینجا بچهایی ک بخاطر نمرهاشون رشته نظری جای دیگه قبول نشدن اکثرا میرن غیر انتفاعی مثل سما با اینکه معلما خوبی دارن اوضاع درسی مدرسه خیلی خوب نیست 

برای دبستان بخصوص بیشتر سعی کنین معلم خوب پیدا کنین نه مدرسه خوب 

معلم خوب الزاما تو گرون ترین مدرسه نیست

لطفا لایکم نکنین لایکم نکنین  لایکم نکنین  لایکم نکنین ریپم کنین خوشحال شم🥰🥰 

من خودم هم خاص رفتم هم غیر دولتی هم تیزهوشان که اینو میگم هم کلی از اطرافیانم فرهنگی 

من معلم کلاس مدرسه دولتی ام

مادر یکی از دانش اموزام میخواس امسال بچه ش رو ببره غیرانتفاعی ولی نتونسته بود

اخر سال گفت شما دید منو به مدرسه دولتی عوض کردید

بنظر منم به معلم بستگی داره نه مدرسه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ فرقی نداره الان اکیپ ما تو دانشگاه ازاد هم هستیم همه نمونه دولتی و تیزهوشان بودن  ۶ نفریم البته تو ابن اکیپ فقط من دولتی بودم اما هممون در یک سطح هستیم و توی یه دانشگاه و یه نمره داریم 

من خودم هم خاص رفتم هم غیر دولتی هم تیزهوشان که اینو میگم هم کلی از اطرافیانم فرهنگی 

کدوم شهر؟ 

تو ی شهرستان مدرسه غیرانتفاعی هیچ کیفیتی نداره ولی کلان شهرها مدارس غیرانتفاعیشون خوبن 

چرخ بر هم زنم اَر غیر مرادم گردد_من نه آنم که زَبونی کِشَم از چرخِ فلک____کاربری انتقال یافته از تاریخ 02/3/20 
من معلم کلاس دومم مادر یکی از دانش اموزام میخواس امسال بچه ش رو ببره غیرانتفاعی ولی نتونسته بود اخ ...

خیلی تفکرات عجیبه اینجا برای من میگم شاید بقیه شهرا اینجوره

کدوم شهر؟  تو ی شهرستان مدرسه غیرانتفاعی هیچ کیفیتی نداره ولی کلان شهرها مدارس غیرانتفاعیشون خ ...

ما اصفهان هم بودیم غیر انتفاعی ها اقتضاح همه معلما یا پیرن یا نهضتی و خرید خدماتی

وزن شروع ۸۷🍁 وزن فعلی ۸۶/۶۰🍁 وزن هدف ۷۰🍀گروه نارنجی🍂
کدوم شهر؟  تو ی شهرستان مدرسه غیرانتفاعی هیچ کیفیتی نداره ولی کلان شهرها مدارس غیرانتفاعیشون خ ...

درسته ما کلان شهر نیستیم 

عزیزجان

من خواهرم تمام دوستام و اطرافیانم زخم خورده ی مدارس دولتی ایم

مادر من مدیر مهدکودکه اکثر بچه هارو میفرسته مدارس غیردولتی

البته مدارس غیر دولتی شهر ما اکثرا بسیار بسیار تلاشگر و خوبن و من این نتیجه رو توی خواهرم دیدم، حالا عیر انتفاعی خودم که دبیرستان رفتم بدردنخور ترین بود

در کل مدارس دولتی از لحاظ معلما خوبه من همیشه میگم استعداد من توی خود مدرسه دولتی شناخته شد، اما از اون طرف روح و روان خواهر من به خاطر یه معلم ترک خورد و شکست، بچه هاشون که به شدت افتضاح بودن، همشون رو نمیگم هنوزم بهترین دوستام از اونجان ولی اکثرا اصلا خوب نبودن، برعکس مدارس غیر انتفاعی خیلی بچه های بهتری داشت 

هیچکس نمیگه بده ممکنه توی شهر شما غیر انتفاعی ها خیلی خوب نباشن و کار نشه

ولی اولویت اول من همیشه مدرسه غیرانتفاعی بعد دولتیه

دلم میخواد یکی رو اونقدر بزنم اونقدر بزنم تا خونش بپاشه اینور اونور، بعدش تیکه تیکش کنم بندازمش سطل اشغال، تهشم همونجا بشینم گریه کنم که چرا اینکارو کردم/ یا دلم میخواد برم بالای کوه اونقدر جیغ بزنم تا تمام غم، درد، خشمایی که رها نکردم رو رها کنم، اونقدر جیغ بزنم تا خالی بشم، اونقدر جیغ بزنم تا از گلوم خون بیاد و اخرشم همونجا بیفتم بمیرم/ فقط دلم یه خونه توی یه جنگل بی نام و نشون و بی حاشیه میخواد که تا صد قدمیم هیچکس نباشه، کنار خونم یه رودخونه داشته باشم، دورو بر خونم پر از گلای قشنگ و خوشبو باشه، هر روز صبح با صدای گنجشکای اونجا بلند بشم، پاهامو توی اب تکون بدم، و موهامو رها کنم توی باد تا برقصن، فقط بخندم و بخندم، بدون فکر اینکه کی چه فکری میکنه دربارم، بدون اینکه استرس و اضطرابی داشته باشم، به دور از حملات عصبی و خشم و ناراحتی/میدونستین وقتی بچه میارید باید تربیتشم بکنید دیگه نه؟/امیدوارم روزی همه به این درک برسن که چه ازار کلامی و فیزیکی جرمن، در برابر این ادما و این ازار اذیتا سکوت نکنیم، همونجا فریاد بزنیم و بدونیم که هیچکس قرار نیست با جواب ندادن به این ادما به ما بگه با حیا و خانم و به به چه چه کنه

صحبت هاتون رو ادامه میدم:

«و کلاس خوب، یعنی همکلاسی های زرنگ چون معلم مسلما در سطح دانش آموزان درس خواهد گفت. ضمنا دانش آموز فقط از معلم یاد نمیگیره، از هم کلاسی هم یاد میگیره، رقابت میکنه و...» 

خودم معلم هستم و در هر کلاسی در سطح اون کلاس تدریس میکنم 

دوتا چیز محتلف رو باهم مقایسه میکنید!

مدرسه دولتی با غیرانتفاعی از نطر اپشن متفاوته

در نتیجه قیاس پذیر نیست.

میشه گفت بین دولتیا دولتی خوب هم هست.

خودم و بچم غیرانتفاعی  رفتیم به هزار دلیل

💕

عزیزجان من خواهرم تمام دوستام و اطرافیانم زخم خورده ی مدارس دولتی ایم مادر من مدیر مهدکودکه اکثر ب ...

معلم خوب بد همه جا هست هم دولتی هم غیر دولتی 

باور میکنی ما تیزهوشان مدرسه شماره یک استان بدترین معلم زیست رو داشتیم یک سال؟ 

واقعا به اینکه دولتیه یا غیر دولتی نمیره من مدارس غیر دولتی تنها حسنی ک دارن از نظرم دانش اموزاشونن که کمن