2777
2789
عنوان

مشکوک به خارج از رحم بودن😔

1043 بازدید | 18 پست

خانما من بتام۴۴۲بود.از اونجایی ک از موعدم نگذشته و بتا به نسبت بالا بوده باید سونوگرافی برم.خیلی نگرانم چون درد هم دارم.سمت راستم درد داره.هم گاهی داخل واژنم تیرمیکشه.دکتر گفت بایدبری سونو یا سن حاملگیت زیاده یاخارج از رحمه.ینی تا فردا ک برم از استرس دیونه میشم.کسی همچین تجربه ای داشته.کسی بوده باردار بوده باشه و پریودی سبک تو ماه اول داشته باشه؟؟؟

کاش قبل از حرف زدن کلمات را ذره ذره میجویدیم،قورت میدادیمو هضم میکردیم،نه اینکه همه رو بلعیده …و آخر به روی طرف بالا بیاریم . . .

کیست دارین؟ 

پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگی‌ام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم منم همینطوری شدم البته من اصلا نمیدونستم حاملم با درد شدید و خونریزی رفتم اورژانس ک بعد فهمیدم حاملم 

انشالله خیره اگ خارج رحم هم بود نگران نشو انشالله ک خیره 

من 4 روز مونده به موعدم بتام هزار بود الانم دخترم خوابیده

من چون درد دارم یخورده مشکوکمومیترسم

کاش قبل از حرف زدن کلمات را ذره ذره میجویدیم،قورت میدادیمو هضم میکردیم،نه اینکه همه رو بلعیده …و آخر به روی طرف بالا بیاریم . . .

منم تخمدان سمت راستم خیلیی درد میکرد برام سونو نوشت احتمال بارداری خارج رحیمی کلی هم استرس داشتم مث شما 

ک الحمدلله اینجوری نبود🍀

انشاالله برای شما هم داخل رحمه و بسلامتی زایمان کنی🍀

خدایا من ایمان دارم غیر ممکنی برای تو وجود ندارد❤
سلام عزیزم منم همینطوری شدم البته من اصلا نمیدونستم حاملم با درد شدید و خونریزی رفتم اورژانس ک بعد ف ...

انشاالله

منم تخمدان سمت راستم خیلیی درد میکرد برام سونو نوشت احتمال بارداری خارج رحیمی کلی هم استرس داشتم مث ...

سونو واژینال بود یا شکمی؟؟؟

من چون درد دارم یخورده مشکوکمومیترسم

منم  فکر کنم ماه اول بود چنان دردم می‌گرفت یک شب حدودن  3 شب بود درد خیلی بدی گرفتم شوهرم هول کرد با آمبولانس منو بردن بیمارستان یک ماما بود منو معاینه کرد زنگ زد به دکتر شیفت سوال اینها میکرد دکتره گفت احتمالا خارج رحمه باید بستری بشه تا  فردا سونوگرافی بشه منم دیدم بستری شدن هزینه داره خودم قبول نکردم آمدم خونه فردا صبح رفتم سونوگرافی  بهم گفتن ساک حاملگی و کیسه زرد دیده شده جنین نیس هنوز زوده برو چند هفته دیگه بیا خیالم راحت شد خارج رحمی نیس  از طرفی بارداری پوچ هم نیس چون کیسه زرد تشکیل شده دیگه صبر کردم چند هفته گذشت رفتم سونو قلبشو شنیدم 

ولی از اولش پهلوهام خیلی درد میگرفت

منم یه هفته پیش به قدری پهلوهام درد میکرد ک نگو.الان پهلودرد ندارم فقط تخمدان سمت راستم درد داره وگاهی داخل واژنم تیرمیکشه