2777
2789
عنوان

عزیزان عرب ماهشهری بیان لطفا ❤️

410 بازدید | 37 پست

خواستگار عرب از ماهشهر دارم ، خودم فارسم و از شهر دیگه ایم که کلا عرب نداریم 

میشه لطفاً از اخلاق ها و رسومات آقایون و خانواده این شهر  بگید برام 🌹

عزیزم میای تاپیکم ممنون

همیشه وایب خوب به خودت بده😚✨قبل هر کارت فکر کن من پیشنهاد ازدواج پسرخالمو رد کردم با شوهرم ازدواج کردم اونم بهم خیانت کرد طلاق گرفتم با پسرخالم ازدواج کردم 💚💛🧡💙 عشق زندگیمه یار الانم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عرب ها خیلی زن دوستن بنظرم نمیدونم باز

فرق دارن همه یه جور نیستن ما عرب آبادانیم زن دوست زیاد دیدم و داریم

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠

یه اکس بسیار قدیمی داشتم از ماهشهر بود ولی خونشون تهران بود رفت روسیه خیلی وقته، اخلاقش خوب بود واقعا

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

چرااا مگه چطوریه؟

گند اخلاق. خواهرم نمیتونه حرفی بزنه اگ چیزی بگه میزنتش. حق نداره بگهکجا میریکحا بودی چی شدی

کلا دیکتاتوره

ما خودمون عرب آبادانیم ولی گیر بد کسی افتادیم

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠

یک عدد اهوازی هستم ک اومدم درباره ماهشهری ها نظر بدم

خیلی خونگرم و باحالن و شخصا خوشم میاد ازشون

میشه برام دعا کنید دانشگاه آزاد رشته ای ک دوس دارم بیارم؟ دعا کردید بگید منم دعاتون کنم 🦋بنده سارا خانوم هستم شاید بگید چرا بعضی از تاپیکات ب هم نمیخوره چون من و دوستم سوالاتمونو از شما میپرسیم💜🦋استغفر الله🦋خدایا منوببخش بخاطر تمام گناهانم 🦋