2777
2789
عنوان

کیا با دوفامد باردار شدن؟

7928 بازدید | 20 پست

سلام دوستان

من ۶ ماهه اقدامم هم خودم هم همسرم آزمایش و ... دادیم مشکلی نداریم

این ماه بعد پریود رفتم دکتر قرص دوفامد داده با مولتی ویتامین اکتی ناتال

آخه من که پریودام منظمه هورمونامم تنظیمه چرا دوفامد داده؟

و اینکه آیا تاثیری روی زودتر باردار شدن داره؟

کیا با قرص دوفامد باردار شدن؟ چند ماه استفاده کردین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منم تو اقدامم.چند ماهه پری به هم ریخته به من دوفامد داد تا تنظیم بشه..دوفامد یه کار دیگه ای هم میکنه، اگر اسپرم به تخمک برسه و تقسیم سلولی شروع بشه دوفامد ازش مراقبت میکنه 

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
عزیزم منم تو اقدامم.چند ماهه پری به هم ریخته به من دوفامد داد تا تنظیم بشه..دوفامد یه کار دیگه ای هم ...

آهان راس میگی عزیزم پروژسترونه دیگه

من دو ماهه علایم بارداری دارم آخر سیکلم،روز موعدم بی بی چک هاله میندازه ولی فرداش پریود میشم شاید به خاطر همین داده

آهان راس میگی عزیزم پروژسترونه دیگه من دو ماهه علایم بارداری دارم آخر سیکلم،روز موعدم بی بی چک هاله ...

دقیقا.. منم مثل خودت بی بی چکم مثبت شد، 6روز تاخییر و روز 7پری اومد. خیلی اذیت شدیم

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
آخی عزیزم انشالله این ماه هردو نتیجه میگیریم

انشالا❤

تو ماهی که بی بی چکت هاله انداخت. تا اخر سیکلت منظم اقدام داشتی؟؟؟ 

انشالا❤ تو ماهی که بی بی چکت هاله انداخت. تا اخر سیکلت منظم اقدام داشتی؟؟؟ 

از وقتی پریودم تموم شد تا روز ۲۰ سیکلم داشتم هفته آخرو نداشتم چون گفته بودن ممکنه مانع لانه گزینی موفق بشه

دکترم گفت احتمالا چون بدنت هنوز آماده نیست لقاح انجام میشه ولی لانه گزینی نه علایم و هاله بی بی چکم به خاطر همونه دلیلشم گفت چون ۳ ساله جلوگیری با کاندوم داشتی معمولا اونایی که جلوگیری طبیعی داشتن تو سه ماهه اول اقدام باردار میشن

از وقتی پریودم تموم شد تا روز ۲۰ سیکلم داشتم هفته آخرو نداشتم چون گفته بودن ممکنه مانع لانه گزینی مو ...

درسته. منم مثل خودت تا 20سیکلم اقدام داشتم که اخرش بارداری شیمیایی شد☹️به نظرت این ماه هم تا 20سیکل اقدام داشته باشم

درسته. منم مثل خودت تا 20سیکلم اقدام داشتم که اخرش بارداری شیمیایی شد☹️به نظرت این ماه هم تا 20سیکل ...

والا من این ماه اقدام ندارم هم از لحلاظ روحی دیگه خستم هم کلی عروسی داریم آخر این ماه تو فامیلمون هم اینکه دکتر گفت اگه این ماه بگیره تاریخ زایمانت حدودا ۲۸ اسفند تا ۷ فروردین میشه که دکترا همه مسافرتن از اول مرداد که پریود شدم تموم شد میخوام دوباره شروع کنم

درسته. منم مثل خودت تا 20سیکلم اقدام داشتم که اخرش بارداری شیمیایی شد☹️به نظرت این ماه هم تا 20سیکل ...

ولی تا ۲۰ سیکل آره عزیزم اقدام داشته باش بارداری شیمیایی ربطی نداره که به اقدام

ولی تا ۲۰ سیکل آره عزیزم اقدام داشته باش بارداری شیمیایی ربطی نداره که به اقدام

اوکی. نه نمیگم ربط داره میگم تا 20سیکل اقدام داشتم، تخمک و اسپرم به هم رسیدن ولی خب نشد که بشه

والا من این ماه اقدام ندارم هم از لحلاظ روحی دیگه خستم هم کلی عروسی داریم آخر این ماه تو فامیلمون هم ...

دکتر خودت توی اون زمان نیست؟پس بزار همون مرداد ماه که انشالا باردار بشی عزیزم😍❤

دکتر خودت توی اون زمان نیست؟پس بزار همون مرداد ماه که انشالا باردار بشی عزیزم😍❤

نه نیست، آره دندون عقلمم باید بکشم دیگه گفتم این ماه هم به کارام برسم هم یکم به روح و روانم استراحت بدم خسته شدم از استرس، هم اینکه داروهایی که دکتر داده بخورم یکم هورمونام تنظیم شه ایشالا از مرداد دوباره شروع کنم

انشالله شمام همین ماه مامان میشی 🥰