2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم میخوام بخونم  میشخ جواب سوالام بدی خیلی برام مهمه فرق شیمی محض و شیمی کاربردی و شیم ...

شیمی محض یعنی ارائه راهکارهای تئوری ساخت یه ماده

شیمی کاربردی یعنی ساخت اون ماده ای که کارشناس های شیمی محض ارائه دادن

شیمی آلی در مورد خواص و ساختار ماده هایی که با کربن ترکیب شدن

مهندسی شیمی هم که یه رشته جامع از تموم گرایش هاست. یعنی استفاده از علوم پایه مثل ریاضی فیزیک شیمی برای شناخت ماده ها. تو مقاطع بالاتر از کارشناسی احتمالا باید گرایش رو تعیین کرد

شیمی محض یعنی ارائه راهکارهای تئوری ساخت یه ماده شیمی کاربردی یعنی ساخت اون ماده ای که کارشناس های ...

مرسی ازت مهربون 

شیمی محض سخته؟ میخوام این رشته رو انتخاب کنم 

آزمایشگاه هم داره؟ 

دروس مشترک با داروسازی هم داره؟

تنها هسته گردو ایران  هستم ،هیچ گردویی هسته نداره و من یکی فقط اولین و آخرین هسته گردو هستم پسسسس این شما و این یگانه هسته گردو ایرااااان 😎😎💙
وای بنده  خدا😂😑

الانم وقتی یادش میفتیم با مامانم از خنده میترکیم

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
اخ اخ این خیلی بده😂

😬😬😬😬😬 به یاد موندنیه

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
مرسی ازت مهربون  شیمی محض سخته؟ میخوام این رشته رو انتخاب کنم  آزمایشگاه هم داره؟  ...

بله آزمایشگاه داره

از طریق گرایشهای مهندسی شیمی میشه داروسازی خوند ولی تو آزمون دکتری.. یعنی شما اول باید دوره دکترای عمومی بگذرونی ، بعد فوق تخصص داروسازی انتخاب کنی.. اونم با توجه به اینکه رقیب هات فارغ التحصیل های داروسازی هستن کار خیلی سختیه ،چون تو هر مرحله نهایت ۲۰ نفر قبول میشن . یعنی اگه از اول برای داروسازی بخونی خیلی بهتره

در ضمن کسایی که مثلا از راه مهندسی شیمی میخوان به داروسازی برسن نمیتونن مجوز داروخونه بگیرن. مگه اینکه الان قانون عوض شده باشه. نهایت اینکه تو آزمایشگاه ها، شرکت ها ی مرتبط با داروسازی مشغول کار بشی

بله آزمایشگاه داره از طریق گرایشهای مهندسی شیمی میشه داروسازی خوند ولی تو آزمون دکتری.. یعنی شما او ...

نه نمیخوام از طریق شیمی برم داروسازی 

میخوام فعلا برم شیمی بخونم بعدش دوباره کنکور شرکت کنم داروسازی بخونم 

خواستم بدونم بعدش که کنکور شرکت کردم دارو قبول شدم میشه دروس مشترک داروسازی و شیمی رو معادل سازی کنم و دیگه اون دروس رو تو دانشگاه نخونم ؟

تنها هسته گردو ایران  هستم ،هیچ گردویی هسته نداره و من یکی فقط اولین و آخرین هسته گردو هستم پسسسس این شما و این یگانه هسته گردو ایرااااان 😎😎💙
اطلاعی در این مورد ندارم. ولی حتما یه سری دروس مشترک داره

مرسی عزیزم 

شیمی محض خیلی سخته؟ خیلی باید درس بخونی؟

کیلو کاشکی گرم بود  اون موقع کا ارزون بود هی میخرید بابام براش

هشن کیلو می‌دونی چقدر میشه حدودای هفده میلیارد

من مامان  دو تا  فرشته  ام .دخترم  هلن  و  پسرم کارن.... معجزه  های خدا  تو  زندگی  ایم..خدایا  ممنونم
اصن نمیدون این چه کاری بوده کرده  خب احمق جان  ۸ تا بچه داری بینشون تقسیم کن  نه ا ...

هشتاد کیلو امکان نداره.   هشتاد کیلو طلای یک مغازه هم نیست. تو این چند سال یعنی نفروخته نگهداری اینقدر طلاذخم سخته. .من پانصد گرم طلا داشتم کلی بود نمیدونستم کجا نگهش دارم. خونه خریدیم فروختیم 

من مامان  دو تا  فرشته  ام .دخترم  هلن  و  پسرم کارن.... معجزه  های خدا  تو  زندگی  ایم..خدایا  ممنونم