2777
2789
برا پسرم تولد گرفته بودم یه آهنگی که تازه مد شده بود پخش شد عمم با هیجان بلند شد تا برقصه دامنش افتا ...

😂😂😂😂🤩🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاطره خنده دار ندارم جوک میگم فقط بین خوندن چیزی نخورید خفه میشید میفته گردنم😒 ...

خدا نکشتت قاتلم تویی دارم میمیرم از خفگی به زور زنگ زدم به آمبولانس بچه ها بدونین قاتلم کیه😐😐😰😰😰

دوستان عزیز کاربر @ملوسکتونم2 من نیستم دوست دیگه ای هستن که به خاطر اینکه هر نام کاربری میزدن تایید نمیشد این نام کاربری رو گذاشتن.  اسلام به ذات خود ندارد عیبی،هر عیب که هست از مسلمانی ماست.مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است ❤ من افتخار دارم به دختری که چادرش تو سختی ها باهاشه     به مادری که امنیت به خاطر دعاشه       به کشوری که قطره قطره خون من فداشه ❤️بار الها جرعت ما را سر و سامان بده  انقلابا مشق هوشیاری به فرزندان بده    قهرمانا در دل میدان بمان جولان بده        رهبرا من مصطفایی دیگرم فرمان بده... ❤️حاج قاسم هنوز هم زنده است....🖤چادرم تاج بهشتیست که بر سر دارم. من محال است که آن را ز سرم بردارم... ای زن به تو از فاطمه اینگونه خطاب است. ارزنده ترین زینت زن حفظ حجاب است ♥️حسین میگیری دستامو حسین میبینی اشکامو حسین تو قلبم میمونی دردامو میدونی از چشمای خیسم دردامو میخونی 🖤آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشدهیزم است  . تو تاپیک های سرگرمی، بازی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست. ✨💐
واییی داداشت چیکا کرد؟ اوپنه یا میفته تو سرت؟😂

اوپنه 

هیچی کفت تو اینا چه غلطی میکنی 

بعدم فهمیدم دوستای مشترکمون عمدی این کارو کردن که داداشم عصبانی بشه بعد دوست پسرم عصبانی بشه 

بعد من به فنا برم 😑💔

وای بنده  خدا😂😑

سلامممم دوست نویسنده ی عزیزم خوبی 😁😍

دیروز دنبال کاربریت میگشتم 

دوستان عزیز کاربر @ملوسکتونم2 من نیستم دوست دیگه ای هستن که به خاطر اینکه هر نام کاربری میزدن تایید نمیشد این نام کاربری رو گذاشتن.  اسلام به ذات خود ندارد عیبی،هر عیب که هست از مسلمانی ماست.مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است ❤ من افتخار دارم به دختری که چادرش تو سختی ها باهاشه     به مادری که امنیت به خاطر دعاشه       به کشوری که قطره قطره خون من فداشه ❤️بار الها جرعت ما را سر و سامان بده  انقلابا مشق هوشیاری به فرزندان بده    قهرمانا در دل میدان بمان جولان بده        رهبرا من مصطفایی دیگرم فرمان بده... ❤️حاج قاسم هنوز هم زنده است....🖤چادرم تاج بهشتیست که بر سر دارم. من محال است که آن را ز سرم بردارم... ای زن به تو از فاطمه اینگونه خطاب است. ارزنده ترین زینت زن حفظ حجاب است ♥️حسین میگیری دستامو حسین میبینی اشکامو حسین تو قلبم میمونی دردامو میدونی از چشمای خیسم دردامو میخونی 🖤آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشدهیزم است  . تو تاپیک های سرگرمی، بازی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست. ✨💐
مامانم حدود ۳ ماه پیش ۸۰ کیلو طلا داد به خواهرم که شوهرش میلیاردر هست بعد منو داداشم که مجردیم با ما ...

🤔🤔🤔🤔۸۰کیلو؟ی بنده خدایی طلافروشی شو حمع کرد۳تا۴کیلوبیشترنبود‌‌‌.باعقل من جور درنمیاد

خیلی پولدارم😅
تاپیک به بیراهه رفت کلا 😉😂

من هنوزم دارم با خودم بررسی میکنم اگر ۸۰ کیلو طلا داشته باشیم، تو این آپازتمان کوچولو کجا جا کنم؟؟؟؟؟؟؟

کمد دیواری و جا نداریم ، برنج میخرم، میخوام گریه کنم، حالا ۸۰ کیلو طلا؟؟؟؟؟؟؟