2777
2789

پسره احمق با تریلی دنده عقب رفته زده ب تیربرق تیر افتاده حالا ما برق نداریم از شدددت گرما نشستیم تو ماشین یا تیر میفته یا سیمارو میدزدن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اخرهفته میخوام برم خونه مادرشوهرم اوناهم اصلا اعتقادی به کولرندارن وهمیشه توگرماهستن برعکس من خودم ادم گرمایی هستم ومتنفرم ازگرما نمیدونم اونجاچجوری تحمل کنم وازالان غصه ام گرفته ☹☹☹☹

گاهی انسانم آرزوست
اگه جنوبی ک بدون کولر ینی مرگ به شیوه سخت 

اره بخدامن مادرشوهرم سرمایی وهمیشه میره دوش میگیره ومیادبیرون تاکولروهم میزنی ازخساست میگه وایییییییی الان سرمامیخورم الان سرم دردمیگیره الان....اصلا نمیگه اینامهمون هستن یاایناهم ادم هستن وزودخاموش میکنه باورت میشه من میرم اونجااون قرنیز کناردیوارهست نصف شب ازگرمامیچسبم به اونا تاحرفی میزنی روبه شوهرم میکنه میگه دلش نمیخوادبیادخونمون نیارش به زوراوردیش☹☹☹☹☹☹☹

گاهی انسانم آرزوست