2777
2789
عنوان

دهمم چطور شروع کنم😓😭😭

238 بازدید | 13 پست

سلام امید وارم حالتون خوب باشه من الان دهمو تموم کردم رشته ام تجربی هست از الان میخوام شروع کنم اما اصلا نمیدونم چیکار کنم فقط ۴تا کتاب تست دارم نه پول مشاوره و کلاسو نمیتونم لطفا راهنماییم کنید هدفم دقیق نمیتونم مثل همه بگم پزشکی یا دندون اونارو که قبول شدم که هیج اما پیراپزشکی هم مدنظرمه لطفا راهنماییم کنید پایع ام تو تست صفره 

کتاب تستیاتو بزار جلوت شخم بزنشون

زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه...     #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم برو سرچ بزن سایت الان کلاس رایگان برات میاره اموزشاشون واقعا خوبه ، تستی هم کار میکنن 

بعدش برو تست بزن 

میتونی از آزمون های قلم چی گزینه اینا که داخل سایتا میزارن هم برای تست استفاده کنی 

فقط دهمتو خوب بخون

زیست روز اول کتاب درسی بخون

روز دوم درسنامه 

روز سوم تست اون گفتار

نکات تستارو تو ی دفتر بنویس

آخر هر فصل نکات و متن کتابو یکبار دیگا بخون

عاشق آقای معلم♡⛔لایک نکن⛔رتبه برتر تجربی ام سوال کنکوری داری بپرس ❤

فیزیک و ریاضی معمولا کتاب خودش بخش های کوچیک کرده درسنامه هر بخشو بخون و تستاشو بزن. ریاضی و فیزیک یه روز درمیان تو برنامت باشه . آخر هر فصل غلطاتو یکبار دیگه بزن

مبتکران

شیمی هم اول کتاب درسی بخون

بعد درسنامه مبتکرانو بخون که خودش یه معلم خصوصی کامله واقعا

و اگه تستاش برات زیادع فقط اون تستای علامت دارشو بزن

مشکل اینه کلا برام سخته تستا اصلا انگار کل سال نخوندم

تست نزنی به جایی نمیرسی تست و بزن بعد بشین تحلیل درست حسابی کن

اگ میخای فول بشی باید تست تحلیل ازمون مرورت زیاد باشه

زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه...     #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......