سلام امید وارم حالتون خوب باشه من الان دهمو تموم کردم رشته ام تجربی هست از الان میخوام شروع کنم اما اصلا نمیدونم چیکار کنم فقط ۴تا کتاب تست دارم نه پول مشاوره و کلاسو نمیتونم لطفا راهنماییم کنید هدفم دقیق نمیتونم مثل همه بگم پزشکی یا دندون اونارو که قبول شدم که هیج اما پیراپزشکی هم مدنظرمه لطفا راهنماییم کنید پایع ام تو تست صفره
زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه... #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فیزیک و ریاضی معمولا کتاب خودش بخش های کوچیک کرده درسنامه هر بخشو بخون و تستاشو بزن. ریاضی و فیزیک یه روز درمیان تو برنامت باشه . آخر هر فصل غلطاتو یکبار دیگه بزن
زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه... #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......