2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم درد داری؟

335 بازدید | 28 پست

بچه ها من واسه بارداری ۲ ساله اقدامم بعد هیچ مشکلی هم نه من نه همسر نداریم ولی باردار نمیشم دکترم گفت برو عکس رنگی بگیر شاید لوله های رحم ت بستس کیا رفتن واسه عکس رنگی رحم لطفا از تجربه هاتون بگید درد داشت چطور بود ؟من یکم میترسم

من دوبار رفتم ماه پیش یه بار هفت سال پیش که دقیقا همون ماه که لوله هام باز شد باردار شدم 

یه بار دو ماه پیش تو تاپیکم هست ماه پیش باردار نشدم این ماه هم اقدام کردم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من دوبار رفتم ماه پیش یه بار هفت سال پیش که دقیقا همون ماه که لوله هام باز شد باردار شدم  یه ب ...

شما ۷ سال پیش چند وقت اقدام میکردین باردار نمیشدین؟بعد اینکه لوله ها باز شد همون ماه باردار شدین؟هیچ نوع مشکل دیگه ای نداشتین؟

شما ۷ سال پیش چند وقت اقدام میکردین باردار نمیشدین؟بعد اینکه لوله ها باز شد همون ماه باردار شدین؟هیچ ...

من ۷ سال پیش حدود دوسال تو اقدام بودم دارو هم مصرف میکردم ولی بعد از عکس رنگی فهمیدم لوله هام بسته بوده و دوسال علاف بودم😐😐😐

من ۷ سال پیش حدود دوسال تو اقدام بودم دارو هم مصرف میکردم ولی بعد از عکس رنگی فهمیدم لوله هام بسته ب ...

واااای خیلی بده چشم انتظاری واقعا درکت میکنم ببین منم پارسال رفتم دکتر ۳ ماه پشت سر هم با دارو و امپول انقدر فولیکول هام خوب بود که دکترم گفت دوقلو میشه یکی ۲۱ بود یکی ۱۷ تا این حد خوب بود اما نشد و دکترم میگه نه خودت نه همسرت هیچ مشکلی نداری وای خدا کنه منم همین لوله ها بسته باشه بتونم زود بچه دار بشم بعدشم واقعا از دگتر رفتم متنفرم 

ن پارسال من تابستون ی سقط داشتم.از پاییز اقدام کردم دیدم باردار نمیشم گفتم ب جای این همه هزینه برم عکس رنگی ببینم مشکلم چیه ک فهمیدم ی خورده لوله راستم بسته بود.ک اونم برطرف شد و خوب شدم.

الان فعلا فهمیدم مشکل از همسرم هست.چون دکترا دیگه الان بهم میگن سالمی و تخمدان های خیلی خوبی داری برا بارداری.

همسرم عمل کرده شاید این ماه اقدام کنم