2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم درد داری؟

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 28 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قبل رفتن ب عکس رنگی ب من گفتن آنتی بیوتیک مصرف کنم و شیاف گفتن استفاده کنم تا دردشو نفهمم ولی واقعا ...

دعا کن منم ۲ ساله اقدامم مشکلی نداریم اما نمیشه دعا کن مشکل همین لوله های بسنه باشه و همین ماه بگیره خیلی چشم انتظار بودم انقدر بی بی چک منفی دیدم دیگه حالم بهم میخوره از بی بی چک پارسال ۳ ماه دکتر رفتم با قرص امپول فولیکول هام خیلی خوب بود یک ماه فولیکولم ۲۱ ویکی ۱۷ بود انقدر خوب بود که دکترم بهم گفت دوقلو میشه اما نشد 

دعا کن منم ۲ ساله اقدامم مشکلی نداریم اما نمیشه دعا کن مشکل همین لوله های بسنه باشه و همین ماه بگیره ...

ایشالا گلم،صاحب ی نی نی خوشگل شی.

منم مثل توهم فولیکول هام عالی ۲۲ هم بودن گاهی ولی باردار نمی‌شدم،حتی گاهی دوتا فولیکول بالغ داشتم ک اگه میشد دوقلو بود.

هرماه با بی بی چک های منفی ناامیدتر میشدم.ایشالا خدا ی نگاه هم این ماه ب دل من کنه.🌹❤️

واااای خیلی بده چشم انتظاری واقعا درکت میکنم ببین منم پارسال رفتم دکتر ۳ ماه پشت سر هم با دارو و امپ ...

منم دو سال درگیر بودم مثل خودت دوا و دکتر و‌.. تا اینکه میخواستم ای یو ای کنم ولی قبلش باید عکس رنگی میگرفتم که تو همون ماه باردار شدم

منم دو سال درگیر بودم مثل خودت دوا و دکتر و‌.. تا اینکه میخواستم ای یو ای کنم ولی قبلش باید عکس رنگی ...

عزیزم یه سوال ...

من دیروز دکتر بودم دکترم گفت برو عکس رنگی ۶ یا ۷ روز پریودی برو عکس رنگی بگیر بعد الان که حساب کردم دیدم ۶ پریودیم میفته پنجشنبه که روز عید قربان هست تعطیلیه ۷ پریودیم هم میفته روز جمعه من چیکار کنم الان به نظرت میشه روز ۵ پریودیم یا ۸ پریودیم برم ؟چون اون دوروز که باید برم تعطیلیه

عزیزم یه سوال ... من دیروز دکتر بودم دکترم گفت برو عکس رنگی ۶ یا ۷ روز پریودی برو عکس رنگی بگیر بعد ...

فکر نکنم مشکلی باشه ۸ پریودی برو اونجایی که میخوای نوبت بگیری سوال کن ولی به احتمال زیاد مشکلی نداره