2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دارم مصرف میکنم خونرسانی به جنین ضعیفه

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
من دارم مصرف میکنم بخاطر ریسک افزایش فشار خون

عزیزم من یکم وزنم بالاس بعد امروز بهم گفتن باید مصرف کنی یکم استرس گرفتم تا عصر برم پیش دکتر خودم یعنی مشکلی دارم نکنه برای بچه اتفاقی افتاده 

عزیزم من یکم وزنم بالاس بعد امروز بهم گفتن باید مصرف کنی یکم استرس گرفتم تا عصر برم پیش دکتر خودم یع ...

نگران نباش ولی با دکترت مشورت کن

من از ماه پنجم دارم میخورم

نگران نباش ولی با دکترت مشورت کن من از ماه پنجم دارم میخورم

توکل بخدا ...عزیزم ببخش زیاد سوال میپرسم شما سر بارداریتون بی حالی داشتین

خیلی بی حالم اکثرن سردرد دارم غذا اینا میتونم بخورم ولی جونم نمیکشه درس کنم حالت اینام ندارم فقط خیلی بی حالم 

من بخاطر اضافع وزن خودم میگع باید بخوری تو نت زدم میگه نخوری خون لخته میشه و از این حرفا استرس گرفتم ...

دکترا بهتر  تشخیص میدن مطمئن باش .من خیلیا رو دیدم  تو بارداری تا دوهفته قبل زایمان مصرف کردن خداروشکر نی نی سالم و سلامت بوده. من اسپرین ۸۰ مصرف میکنه روزی ۱دونه 

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
توکل بخدا ...عزیزم ببخش زیاد سوال میپرسم شما سر بارداریتون بی حالی داشتین خیلی بی حالم اکثرن سردرد ...

والا من شاغلم و سرکار میرم،تا الان مشکلی نداشتم و تا پایان ماه ۸ میرم

اما از نظر فیزیکی زیاد نمیتونم وایسم سر پا

یه ذره هم احساس تنگی نفس دارم

ولی بی حالی به اون معنا که از کار و زندگی بیفتم ندارم

مکمل های بارداری رو مرتب بخور