بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
من بخاطر مقاومت شریانی رحم دارم روزی دوتا میخورم نخوردنش خیلی ضررش بیشتر از خوردنشه دکترت گفته حتما بخور چون هیچی بدتر از فشار خون بالا تو بارداری نیست
من بخاطر اضافع وزن خودم میگع باید بخوری تو نت زدم میگه نخوری خون لخته میشه و از این حرفا استرس گرفتم ...
دکترا بهتر تشخیص میدن مطمئن باش .من خیلیا رو دیدم تو بارداری تا دوهفته قبل زایمان مصرف کردن خداروشکر نی نی سالم و سلامت بوده. من اسپرین ۸۰ مصرف میکنه روزی ۱دونه
إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱