2777
2789
عنوان

روز شدو دوباره شروع شد 😭😭

543 بازدید | 35 پست

دوباره ناله های مادرشوهر شروع شد ،،،رفتم یکم بشینم باش اخ گلوم درد میکنه بچه ها ی هفتس از سرماخوردگیش میگذره خب بخدا خودمم گرفتم کلا دو روز گلوم درد میکرد این چرا هرروز میگه خسته شدم😤😤😤😤😤😤😤😤تایپک قبلمم بخونید 

🧿🧿 الهی برقصاند خدا بساز دلت جهانت را 🧿🧿

همه مادر شوارا همینن انقدر یه چیزیو تکرار میکنن ادم کلافه میشه حالا پاهاشون درد کنه که دهنت سرویسه از بس ناله میکنه پیش ادم

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناز میکنه دورش بگیری

بابا روانی شدم من خودم حاملم کلی دردو مرض دارم اینجوری نمیکنم 😓ای خدا نمیدونی اینقدر میگه ادم افسرده میشه عادتشه کلا دردم نداره انگار ریپیت میزنن 

همه مادر شوارا همینن انقدر یه چیزیو تکرار میکنن ادم کلافه میشه حالا پاهاشون درد کنه که دهنت سرویسه ا ...

مادرمن چرا اینجوری نیست 🥲پاهاشم کلی واریس داره دیسک کمر داره ..یبارم ازش ناله نشنیدیم داداشمو زن داداشم ک میان ک دیگه مریضم باشه نمیگه ک بهشون خوش بگذره چرا این عتیقه ها گیر ما میوفتن

برای بارداری اگر دکتر براتون پیاده روی تجویز کرده باشه و استراحت مطلق نباشین 

بنظر من اصلا خونه نمونین

عصر که میشه یه بطری نوشیدنی بردارین و هندزفری بزارین توی گوشتون برین پیاده روی یکم راه برین یکم استراحت کنین بعد برگردین

یا وقتی که خونه هستین چنتا فیلم دانلود کنین برین تو اتاق بشینین فیلم ببینین ولی تا حد امکان بیرون نیاین

یا اگر به کاری یا هنری علاقه دارین بشینین توی اتاقتون انجام بدین

اونم برای دیوار غر بزنه 

اهمیت نده

اهمیت ک نمیدم اما واقعا مغزم داره نابود میشه از بس شنیدم خودمم دارم مریض میشم...ب گردو حساسیت داره گلو درد میگیره هرروز گردو میخوره بعدشم اخ اخ گلوم یدونه گردو خوردم اخر بار گفتم خب نخور چرا میخوری

من مجردم ولی مامانم همین طوریه خیلی ناز داره

😅😅😅

خدا کنه حداقل مادرشوهرت یه زن جوون باشه که حرفاش تو مخت نباشه

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬