2777
2789

میدونم الان قانونش ۹ ماه هست میشه  درخواست داد ۱۲ ماهش کرد؟

چند سال قبل قانون ۶ ماه بود رفتم دیوان عدالت اداری درخواست دادم راحت با ۹ ماه موافقت کردن

الان مرخصی زایمان سوممه واقعا ۱۲ ماهم کمه   میشه کاری براش کرد 

لطفا تجربه ای دارین بگین

صرفا جهت اطلاع اوناییکه الان میخوان بیان بگن ۳ تا مرخصی بسه بگم که من ۱۰ ساله خودم بیمه امو توافقی با کارفرما دستی رد میکنم کارمند مرکز دولتی نیستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان هزینه بیمه آزاد 30روزه چقدرهستش?من دیگه تواون مدرسه تدریس نمیکنم آیامیدونم خودم بیمه پرداخت کنم وسابقه بیمه برای خودم داشته باشم ?یعنی اون بیمه روادامه بدم?

نه عزیزم، ۹ ماه سقفشه.

شما که سر کار نمیری مشکلی نداری، میمونی خونه پیش بچه هات، اگر شاغل مراکز دولتی بودی میشد مرخصی بدون حقوق بگیری، اگر هم خصوصی بودی میشد برات عدم نیاز بزنن از بیمه بیکاری استفاده کنی. 

ای میهن، ای انبوه اندوهان دیرین / ای چون دل من، ای خموش گریه آگین/ در پرده های اشک پنهان، کرده بالین/ ای میهن، ای داد/ از آشیانت بوی خون می‌آورد باد...
الان هزینه بیمه آزاد 30روزه چقدرهستش?من دیگه تواون مدرسه تدریس نمیکنم آیامیدونم خودم بیمه پرداخت کنم ...

باید مدیر ندرسه توافق کنه چون بازرس چک میکنه من چون کارم جوری هست که به بازرش قبولوندم دورکاری میکنم مشکلی برا کار فرمام پیش نمیاد گهگاه روزی ام که بازرس میره اونروز میرم محل کارم حضور دارم چندماه یکبار

الان حداقل بیمه نزدیک ۳ تومنه

نه عزیزم، ۹ ماه سقفشه. شما که سر کار نمیری مشکلی نداری، میمونی خونه پیش بچه هات، اگر شاغل مراکز دول ...

امید داشتم تسهیلاتی برا ۳ فرزند باشه

چون من نه خودرو ثبت نام کردم نه وان گرفتم کلا هیچ تسهیلاتی نگرفتم امیدم به این بود

امید داشتم تسهیلاتی برا ۳ فرزند باشه چون من نه خودرو ثبت نام کردم نه وان گرفتم کلا هیچ تسهیلاتی نگر ...

آخه قانونه، اون تسهیلات ربطی به قانون کار نداره، ارگانها متفاوته. مگه نمیگی خونه ای، پس مشکل چیه؟ 

ای میهن، ای انبوه اندوهان دیرین / ای چون دل من، ای خموش گریه آگین/ در پرده های اشک پنهان، کرده بالین/ ای میهن، ای داد/ از آشیانت بوی خون می‌آورد باد...
آخه قانونه، اون تسهیلات ربطی به قانون کار نداره، ارگانها متفاوته. مگه نمیگی خونه ای، پس مشکل چیه؟&nb ...

چون مدتی پیگیر اخبار نیستم گفتم نکنه موردی باشه سرچ کنم 

بلاخره هم حق بیمه ای که باید دستی رد میکردم و هم حقوقش حدودا ۶ تومن فرق معامله اس چون من هم پروبه ای کار میکنمو این مقطع زمانی کار کردن برام سخته