2777
2789
عنوان

تاپیک اولم رولطفابخونیدخانوما

66 بازدید | 8 پست

ب نظرتون باتوجه به بححث امشب باشوهرم ورفتارش فرداباهاش چطورباشم؟ 

تعداد رای : 2
نظرسنجی
سردباشم ودرحدضرورباهاش حرف بزنم ک مطمئنن اونم همین رفتارومیکنه؟؟
1
50%
بی خیال انگارن انگاردیشب اتفاقی افتاده وانگارفقط ی خواب بوده
0
0%
گرم ترازروزای دیگم باشم؟
0
0%
بیخیال باشم ولی سرفرصت باهاش راجبش حرف بزنم
1
50%
باتوحکایتی دگــراین دل مـــابــ ســـرکند... شــب ســـیـــاه قــصــه راهــوای"تــــو"سحرکند... 💛💛💛

رفتم خوندم

حس میکنم همینجوری یه چیزی پرونده

بیخیال باش بابا مثلا با قیافه گرفتن چیو عوض میکنی؟

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
رفتم خوندم حس میکنم همینجوری یه چیزی پرونده بیخیال باش بابا مثلا با قیافه گرفتن چیو عوض میکنی؟

خیلی ناراحتم ازینکه ناراحتیم براش مهم نیس نمیدونم حس میکنم اگه بیخیال رفتارکنم عادت میکنه ب این حرفاورفتاراش

باتوحکایتی دگــراین دل مـــابــ ســـرکند... شــب ســـیـــاه قــصــه راهــوای"تــــو"سحرکند... 💛💛💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ناراحتم ازینکه ناراحتیم براش مهم نیس نمیدونم حس میکنم اگه بیخیال رفتارکنم عادت میکنه ب این حرفا ...

بنظرم اصلا همچین موضوع هایی رو مطرح نکنید

که مثلا ادم چند بار ازدواج کنه یا چند بار عاشق بشه یا هرچی

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
بنظرم اصلا همچین موضوع هایی رو مطرح نکنید که مثلا ادم چند بار ازدواج کنه یا چند بار عاشق بشه یا هرچ ...

شماازدواج کردید؟؟؟ 

شماازدواج کردید؟؟؟ 

هنوز نه

چند سال توی رابطه بودم نامزدیم الان

هنوز نه چند سال توی رابطه بودم نامزدیم الان

ب سلامتی عزیزم خودت بعضی وقتاکنجکاونمیشی ازش بپرسی مثلااگه من نباشم چ میکنی؟ امشب منم سوال نپرسیدم اول ازش بحث پدربزرگم بودکدچندتازن گرفته بودگفتم مثلابراچش بوده اینم گفت حتماعاشق شده گرفته منم حساس شدم گفتم وقتی مثلایکی دارع چرابایددوبارعاشق شه ک بخادبگیره حس کردم بعدابراخودشم اینجوری توجیح میاره یعنی هرکی عاشق شدچ متاهل باشع چ نه بایدبرع بگیره طرفو؟؟؟ کلی تصوراتم ازش بهم خورد

ب سلامتی عزیزم خودت بعضی وقتاکنجکاونمیشی ازش بپرسی مثلااگه من نباشم چ میکنی؟ امشب منم سوال نپرسیدم ا ...

راستش نمیپرسم از این چیزا 

ولی خب توی خانواده ی من بابام از این شوخی ها میکرد

مثلا میگفتم دلم عروسی فامیل میخاست بابام میگفت برا من زن بگیرید

بعد مامانم خیلی ناراحت میشد

برای شخص من چونکه دوست بودیم و رابطمون خوبه و شوخی میکنیم هروقت یه اشاره ی اینجوری میکنه من یه تک خنده میکنم یه اخم هم قاطیش میکنم یکی هم به حالت شوخی میزنم توی کمرش مثلا یا سر سینش بهش میگم حواستو بده چی میگیا و کیو از دست میدی و به کی میرسی( یعنی بهش میفهمونم که اگه قرار باشه کس دیگه ای باشه من نیستم ) بعد اونم میگه شوخی کردمو اینا 

ب سلامتی عزیزم خودت بعضی وقتاکنجکاونمیشی ازش بپرسی مثلااگه من نباشم چ میکنی؟ امشب منم سوال نپرسیدم ا ...

سلام

تاپیکت قفل بود

اینجا پیام دادم

درخواست دوستی دادم

گمت نکنم

شما قبول کن

صلوات خاصه حضرت فاطمه     💚           اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى الصِّدِّيقَةِ فَاطِمَةَ الزَّكِيَّةِ حَبِيبَةِ حَبِيبِكَ وَ نَبِيِّكَ وَ أُمِّ أَحِبَّائِكَ وَ أَصْفِيَائِكَ الَّتِي انْتَجَبْتَهَا وَ فَضَّلْتَهَا وَ اخْتَرْتَهَا عَلَى نِسَاءِ الْعَالَمِينَ اللَّهُمَّ كُنِ الطَّالِبَ لَهَا مِمَّنْ ظَلَمَهَا وَ اسْتَخَفَّ بِحَقِّهَا وَ كُنِ الثَّائِرَ اللَّهُمَّ بِدَمِ أَوْلَادِهَا اللَّهُمَّ وَ كَمَا جَعَلْتَهَا أُمَّ أَئِمَّةِ الْهُدَى وَ حَلِيلَةَ صَاحِبِ اللِّوَاءِ وَ الْكَرِيمَةَ عِنْدَ الْمَلَإِ الْأَعْلَى فَصَلِّ عَلَيْهَا وَ عَلَى أُمِّهَا خَدِيجَةَ الْكُبْرَى صَلَاةً تُكْرِمُ بِهَا وَجْهَ أَبِيهَا مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ تُقِرُّ بِهَا أَعْيُنَ ذُرِّيَّتِهَا وَ أَبْلِغْهُمْ عَنِّي فِي هَذِهِ السَّاعَةِ أَفْضَلَ التَّحِيَّةِ وَ السَّلَامِ🌸”اللهم عجل لولیک الفرج"🌸پرچم آقا امام حسین استوار هست ،چون ما ملت امام حسینیم .بااشهد ان علیاًحجه الله/خوشحال گردد مادرش زهرا(س) به زودی/با ذکر یا زهرا رود سمت مدینه/تا که بگیرد انتقامش را به زودی/از خاک بیرون می کشد آن قاتلین را /حکم قصاص میشود اجرا به زودی/شهر مدینه غرق در زوار میگرد/مثل خراسان می شود آن جا به زودی.../اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💚آقاجان..یوسف زهرا!شنیده ام از ما دلتنگ تری برای آمدنت ..شنیده ام نگران مایی.‌.. شنیده ام گریه میکنی برا ما.. کی تمام میشود ....غروب هایی که دل ما گیر دلتنگی است آقا.. آقاجان چشم انتظار دیداریمم . صدای دل ما رو میشنوی؟!...    گذرم تا به در خانه  ات افتاد حسین، خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین💚بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی یا اباعبدالله💚