2777
2789
عنوان

چرا

96 بازدید | 15 پست

چرا اگه یه نفر با دلیل و منطق باهاتون حرف بزنه و این مخالف خواست تون باشه ، شروع میکنین به تخریب شخصیتی طرف؟ 

آیا منطقی صحبت کردن ، دلیل آوردن کار اشتباهیه؟

اگر چیزی مطابق میل تو نیست لزوما اشتباه نیست! 

یکبار برای همیشه متوجه شو این رو! 

این حد از خشونت رو از کجا میارید؟ هوم؟

InTj...so nevermind...همون خسته ی ۲۴/۷ ام

سطح آگاهی و فرهنگ پایین! 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق تا مریخ

نی نی سایت جایی شده 

که اگر تو با دلیل و منطق و اصول اخلاقی حرف بزنی و به نفع طرف نباشه 

تو رو یه تازه دوران دیده  میبینن که باید تخریب شی 

و این باعث تعجبه

سطح آگاهی و فرهنگ پایین! 

گاهی از بحث کردن با این آدما خسته میشم 

ولی بعدش میگم نه 

آروم باش و ادامه بده ، شاید یکی به حرفت فکر کرد و تغییر داد 

نی نی سایت جایی شده  که اگر تو با دلیل و منطق و اصول اخلاقی حرف بزنی و به نفع طرف نباشه  ...

🤔 دقیقا میخان فقط حرف حرف خودشون باشه و این ب ضررشونه چون این باور های غلطشون یجا کار دستشون میده

🤍من ز ایل سترگ بختیارم ، به کوروش میرسد ایل و تبارم ، همی دانم ک بختم بلند است ، که بخت یار منو من بختیارم🤍
گاهی از بحث کردن با این آدما خسته میشم  ولی بعدش میگم نه  آروم باش و ادامه بده ، شاید یک ...

دقیقا منم اما این فکر که نکنه یکی زندگیش خراب بشه هم نمیذاره چیزی نگم

گاهی وقتا با خودم میگم کاش میتونستم با همه‌ی آدمای دنیا که زندگی خوبی ندارن حرف بزنم کمکشون کنم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
🤔 دقیقا میخان فقط حرف حرف خودشون باشه و این ب ضررشونه چون این باور های غلطشون یجا کار دستشون میده

نه تنها کار دست خودشون

کار دست بقیه هم ممکنه بده 

دقیقا منم اما این فکر که نکنه یکی زندگیش خراب بشه هم نمیذاره چیزی نگم گاهی وقتا با خودم میگم کاش می ...

همه رو که نمیشه گفت 

ولی من تلاشمو میکنم اگه دیدم طرف از اوناست که زده به خواب خودشو میگم باشه تو درست میگی 

نه تنها کار دست خودشون کار دست بقیه هم ممکنه بده 

دقیقااا ممنون ک این نکته جامانده از مطلبم را یاد اوردی کردی

🤍من ز ایل سترگ بختیارم ، به کوروش میرسد ایل و تبارم ، همی دانم ک بختم بلند است ، که بخت یار منو من بختیارم🤍
فضا فضای سمیه🥲

بنظرم بهترین راه اینه ک باهاشون دهن ب دهن نشیم چون چیزی عوض نمیشه برا اونا و این ماییم ک اذیت میشیم

بنظرم بهترین راه اینه ک باهاشون دهن ب دهن نشیم چون چیزی عوض نمیشه برا اونا و این ماییم ک اذیت میشیم

من کلا شخصیتم اینه که اگه صحبت کردم تا حدی و دیدم طرف مغزش کشش این موضوع رو نداره و لجبازه ، بیخیالش میشم 

میگم ادامه بده 

تو درست میگی 

بعد نتیجه رو هم ببین

من کلا شخصیتم اینه که اگه صحبت کردم تا حدی و دیدم طرف مغزش کشش این موضوع رو نداره و لجبازه ، بیخیالش ...

بهترین کارو میکنی تو وظیفه ت رو انجام دادی و حق رو گفتی حالا میخاد باور کنه یا میخاد ت جهل بمونه