2777
2789
عنوان

جاریم 😵

416 بازدید | 7 پست

خیلی دو به هم زنه یه جوری ک کل خانواده شوهرم شناختن و هیچ کدوم باهاش حرف نمیزنن!میگفتنا من باور نمیکردم حتی یه بار شوهر خودشو فروخت!برادر شوهرم ۲ سال سرکار نمیره اما پولداره عین خیالشم نیست 

جاریم بی نهایت پشت سر همه بدگویی میکنه منم اهل غیبت نیستم گوش نمیدم ! زیاد باهاش صمیمی نیستم ..رفته ب برادر شوهرم گفته (من) گفتم سرکار نمیره بیکار میچرخه! خیلی عصبی ام چون من اینجوری نگفتم انقد پیشم از شوهرش بدی گفت منم گفتم سرکار بره بهتره همین 🥺 اونم شنیده دلخور شده ..

الان موندم ب برادر شوهرم بگم نگم اخه خیلی با محبته نسبت ب ما 

خانواده شوهرم ک اصلا باور نکردن من همچین حرفی زده باشم چون اخلاقمو میدونن..! خودم انقد پاک و ساده ام فکر میکنم همه شبیه خودمن !

شما بودی چیکار میکردی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رسما برو خونه برادرشوهرت اینو با زنش کنار هم میزاری از زنش بپرس من دقیقا چی راجب شوهرت گفتم؟ دیگ جلوت و دروغ نمیگه یا باید پر رو باشه دروغ بگه یا باید خجالت بکشه ب تته پته بیوفته ک اون وقت شوهرش میفهمه زنش دروغ گفت. بعد به برادرشوهر میگفتم دقیقا فلان حرفو گفتم. بعد دیگ تحت هیچ شرایطی به درد و دل جاریم گوش نمی‌دادم و یک کلمه جواب حرفاشو نمیدادم