2777
2789
عنوان

دیگ طاقتم تموم شده یا طلاق یا

1251 بازدید | 81 پست

میرم براش دعا میگیرم بزار هرچی بخوادبشه اصلا برم جهنم ن اینکه الان زندگی خوبی دارم الانم‌توجهنمم خیلی خسته شدم 

شوهرم خیلی کنترل گره کلا همش باید حرف حرف اون باشه وخیلی خیلی روم حساسه یعنی تادم درهم تنها نمیرم از لذت های دنیا هم منو محرم کرده ن باشگاهی ن کلاسی فقط باید خونه باشم غذا بپزم بچه داری کنم جالبه دوتا داداشاش اصلا اینجوری نیستن ۱۰ساله میگم میخوام رانندگی یادم بده هر روز امروز فردا اصلا بحرفم نیس

دوتا بچه دارم وگرنه ی دقیقه نمیموندم فکر میکردم هرچه بزرگتروپخته تربشه بهتر میشه ولی دریغ از ی تغییر 

الانم چون گفتم بحرفم گوش نمیکنی نگاداداشتم ی سال نشده هرچی زنش گفته عمل کرده اونم گفت اون زنشو دوست داره لابد وبالشتشوگرفت رفت توحال خوابید 

دلم میسوزه که باور داری به ای ن خرافات🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️😈

سلام من یه کنکوریم اعصابم اکثر اوقات بخاطر کنکور داغونه 🦥💚 آدم خوبیم ولی. ۱۴۰۳ هستم رشته تجربی دوست دارم راجب کنکور صحبت کنم اگه سوال دارید بپرسید. خیلی منطقی ام اگه باهام منطقی صحبت کنی . selenator هستم . همیشه تو ذهنم با یه دوست پسر زندگی میکنم ولی اگه سمتم بیای خدا بهت رحم کنه🤐 . من اصلا خوشم نمیاد تعلیق شم پس باهام دعوا نکن شما درست میگی . با نینی یار ها هم مشکلی ندارم اسم جهت فانه.اصلا نیازی نمیبینم خودمو به شما اثبات کنم که اره چی گفتم ...چی شد دروغ گفتم راست گفتم من رو تگ نکنید که جواب پس بگیری من خانوادتون نیستم ! آزادم اشتباه کنم تا جایی که به شما اسیب نزنم.!... در آخر برام دعا کنید کنکورم خوب شه💚hesoyam & uzumimw

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باچشم دیدم ک باور دارم 

🚶‍♀️🚶‍♀️ طلاق بگیر بای🚶‍♀️🚶‍♀️

سلام من یه کنکوریم اعصابم اکثر اوقات بخاطر کنکور داغونه 🦥💚 آدم خوبیم ولی. ۱۴۰۳ هستم رشته تجربی دوست دارم راجب کنکور صحبت کنم اگه سوال دارید بپرسید. خیلی منطقی ام اگه باهام منطقی صحبت کنی . selenator هستم . همیشه تو ذهنم با یه دوست پسر زندگی میکنم ولی اگه سمتم بیای خدا بهت رحم کنه🤐 . من اصلا خوشم نمیاد تعلیق شم پس باهام دعوا نکن شما درست میگی . با نینی یار ها هم مشکلی ندارم اسم جهت فانه.اصلا نیازی نمیبینم خودمو به شما اثبات کنم که اره چی گفتم ...چی شد دروغ گفتم راست گفتم من رو تگ نکنید که جواب پس بگیری من خانوادتون نیستم ! آزادم اشتباه کنم تا جایی که به شما اسیب نزنم.!... در آخر برام دعا کنید کنکورم خوب شه💚hesoyam & uzumimw

یاد فیلم ملی وراه های نرفته افتادم الان داشتم‌نگاهش میکردم

منم گواهینامه دارم ولی شوهرم ماشین نمیده دستم بچه هامم کوچیکن انشالله موتور بخره ی وسیله دیگه باشه ماشین برمیدارم

برو پارک وتفریح بابچه هات

بعضیا با این کنترل گری و محدود کردن زن  خودشونو یک عمر راحت میکنن.‌

این زنه ک روحش داغون میشه من الان ی زن استرسی وعصبی شدم ک ناخوناشوتا ته میخوره جوری ک خون از انگشتام میاد بشدت استرسی شدم ی بارم رگ دستمو زدم 😔

این زنه ک روحش داغون میشه من الان ی زن استرسی وعصبی شدم ک ناخوناشوتا ته میخوره جوری ک خون از انگشتام ...

نکن خواهر 

به خودت رحم‌کن 

با زبون خوش خواسته هاتو بگو شاید افاقه کردد.