2777
2789

من اصلا اصلا آدم خسیسی نیستم

ولی اگه زیاد خرج کنم دچار عذاب وجدان بعد از خرید میشم

واقعا حالم بد میشه و تپش قلب میگیرم

و این باعث میشه از اون چیزی که دارم لذت نبرم

کیا اینجورین؟

دیروز یه خرید به شدت گرونی کردم دارم از شدت عذاب وجدان میمیرم😐

پولدارم نیستیم .. معمولی رو به خوبیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من خرج نکنم دچار عذاب وجدان میشم

کلا اهل خساست نیستم

سعی میکنم تاجایی که درحد توانم هست از زندگیم لذت ببرم

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

والا من خرج نکنم دچار عذاب وجدان میشم کلا اهل خساست نیستم سعی میکنم تاجایی که درحد توانم هست از زن ...

منم خسیس نیستم

واسه تیپم و ظاهرم خرج میکنم

کلاسایی که دوس دارم میرم

دانشگاه میرم آزاد

ولی این خرجش خیلی سنگین بود کمرم شکست🤣

حالم گرفته شد

نمیدونم کار درستی کردم یا نه

وضع مالی خوبی دارم پس انداز ملک و املاک و ....اما بعد خرج کردن حالم بد میشه دلیلش رو نمیدونم 

ما خونه نداریم

همش همین باعث میشه حالم بد بشه

هی میگم الکی الکی خرج کردم رفت اگه پس انداز میکردم میشد یه کاری بکنیم

منم خسیس نیستم واسه تیپم و ظاهرم خرج میکنم کلاسایی که دوس دارم میرم دانشگاه میرم آزاد ولی این خر ...

حالا خریدی دیگه مبارکت باشه اصلا عذاب وجدان نداشته باش

ازش استفاده کن و لذت ببر

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵