2777
2789
عنوان

دیگه شوهرمو تنها نمیذارم

476 بازدید | 17 پست

بخاطر امتحانات اومدم شهر دانشگاهم شوهرم تنها نمیمونه همش میره خونه مامانش ینی اعصابم داغونه همش فکرای بد میاد سراغم امشبم ک عروسی بودن بدون من دارم میترکم

فاقد اعصااااابم 🦍 متاهل 🐔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیگم ک هر روز تنها بمونه خوب نیس هر روز هر روز بره اونجا حرف درمیاد

اون موقع شماهم نرو امتحان وا..

نمیتونه تنها بمونه که😑

‏ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانه‌ی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤
راس میگی ولی خب بعضی وقتا ی کارایی میکنن خوشم نمیاد

همه آدما همینن..

تو خودت هم یه کارایی میکنی که مامانت خوشش نمیاد..

یا مامان خودت یه کارایی میکنه که تو خوشت نمیاد😁

دلیل نمیشه که نری خونشون و اینا

‏ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانه‌ی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤

استارتر عزیزم امیدوارم از حرفام ناراحت نشی خیلی حساسی نسبت به خانواده همسرت، حرف چی در بیاد؟؟؟؟ مطمانم بخاطر حرف نیست چون تو نیستی دوست نداری شوهرت پیش خانوادش باشه حساسی

باور کن خودت اذیت میشی بالاخره همسرت خسته میشه و بخاطر حساسیتهای الکی ازت زده میشه

عزیزم اونا خانوادشن، خودت میتونی خانوادتو ول کنی بزاریشون کنار؟؟؟