2777
2789
عنوان

با یکی رفتم تو رابطه که...

252 بازدید | 15 پست

با یه اقای 22 ساله تو رابطم که دقیقا مکمل همیم و کنار هم خیلی خوشیم جوری که اون 2 ساعت تمام مشکلات و اینارو فراموش میکنیم 

هم دیگرو خیلی خیلی دوست داریم

اول رابطمون بطور لانگ دیستنس بود اما یک 3 هفته ای میشه قرار میزاریم 

حقیقتا متوجه شدم من اصلا آدم رابطه و اینا نیستم درسته دوسش دارم ولی قشنگ متوجه میشم که باعث پسرفتم شده و داره منو از اهدافم دور میکنه تازه من سنمم زیاد نیست و میدونم که از عاشقی تو این سن ضربه بدی میخورم و اینکه یه سری اختلافات هم باهم داریم (اون گرم مزاجه و من خیلی سردم) وقتی هم بهش گفتم انتظار داشتم بره ولی میگه که میریم مشاوره و فلانو اینا باهم درستش میکنیم 

نمیدونم چطور بهش بگم چون بنده خدا خییلی فرد احساسی هست الانم یکی از عزیزانش از دست داده و حال روحی خوبی نداره مطمئنم اگه بهش بگم شکست بدی میخوره 

و اینکه خودمم خیلی دوستش دارم و میترسم طاقت دوریشو نداشته باشم

از یه طرفم نمیخوام بیشتر وابسته هم بشیم و جداییمون سخت تر بشه 

اهدافم یا عشقم؟ :(

چیکار کنممم ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم اگه این رابطه برات مهم و جدیه با یه روانشناس کار درست راجبش صحبت کن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

برو دنبال هدف هات 

پول در بیار 

کار یاد بگیر 

عشق و عاشقی همیشه هست 

اون تایم طلایی آموزش رو خراب نکن 

یه حرفه یاد بگیر 

الان تو سنی هستی ک باید دنبال رویاهات باشی و براشون تلاش کنی