2777
2789
عنوان

گمشدگان مرموز۲

426 بازدید | 33 پست

کسی بوده گم بشه و پیدا نشه یا بعدها بطور عجیبی پیدا بشه

پسرعموی مامانم سال ۸۲رفت کربلا و هیچ وقت نه مرده ش اومد ن زنده ش گفتن انگار اسیرشده 

نفر دومم ی خانمی بود تو نی نی سایت مادرش تو راه اومدن ب خونه دیگه برنمیگرده بعدها پیداش میکنن ی جای متروک و دوری...

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  

امضام

❤️💚برا اینکه یه بخت خوب نصیبم شه صلوات میفرستی دوستم لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ‌فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ ۚ وَكَذَٰلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ💛💜

واای

❤️💚برا اینکه یه بخت خوب نصیبم شه صلوات میفرستی دوستم لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ‌فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ ۚ وَكَذَٰلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ💛💜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینهایی که بعد چندسال پیدا نمیشن به احتمال خیلی زیاد دیگه زنده نیستن

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

پارسال اربعین همشهری ما یه خانم و آقا رفتن کاظمین تو راه آقا رو پیاده کردن خانمه رو‌ بردن همیشه برام سواله خانمه چی شد؟آیا پیدا شد یا نه 

مرده هم بعد یه هفته خودکشی کرد😔😔😔😔

روضه خوانت می شوم با روضه ای تک مصرعی/ بر زمین بودی و بر جسم تو پیراهن نبود💚

یه دختر دیگه هم میره که بره مدرسه  راهنمایی هم بوده 

دیگه پیدا نمیشه 

داخل مدرسه غیب میشه 

معلوم نبود فرار کرده یا کشتنش 

اصلا معلوم نیس چه جریانی پشتش 

یه عده میگن خانوادش کشتنش 

خدا میدونه 

همین سما جهان باز

واقعا چی شد این دختر طفلک ؟؟

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
نفر دومی چرا جای متروک رفته؟ خدا کنه پربازدید بشه  یکی از هم شهریامون  دخترش میره تو کو ...

اونجا انداختنش.چقدرم دخترش میگفت ک مادرم نمونه بود و زرنگ رفته بوده برای مغازه ش جنس بخره ولی این جوری شد

هیچ وقت ب گذشته برنگرد