2777
2789
عنوان

چرا پریودیم قط نمیشههه

83 بازدید | 12 پست

الان ده روزه که پریودم همشه 8روز پریودیم تموم تموم میشد چرا این بار 10 روز شدم سابقه نداشت که انقدر زیاد باشهههه 😭😭😭چیکار کنم پریودیم قط شههه

هر 8ساعت قرص مفنامیک اسید بخور. ولی حتما برو دکتر ممکنه کیست داشته باشی

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا خب ۸ روزم زیاده برو دکتر ،بهرحال رحمت یه مشکل داره که طولانی شده

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
ببین اگه بیشتر ادامه داش برو دکتر من یه سری ۳۰ روز پشت سرهم شدم.ینی خون تو بدنم نبود.رفتم دکتر

خیلی خونریزیم کمه در حد چند قطره ولی باز میترسم عزیزم برای تو که 30 روز پویود شده بودی خونریزی زیاد داشی یا نه؟؟

خیلی خونریزیم کمه در حد چند قطره ولی باز میترسم عزیزم برای تو که 30 روز پویود شده بودی خونریزی زیاد ...

اووووه من خیلی

ببین خودم سفیدم ولی قشنگ اونموقع مشخص بود انگار از قبر دراومدم

من چارماه نشده بودم بعد از خابگاه که اومدم خونه شدم

اگه ادامه داشت دکتر برو

راسی همکارمم اینجکری شده بود ۴۰ سااشم بود فک کنم.رفت دکتر نمیدونم امپول زد قرص داد بهش.دقیق یادم نیس

🍓 خودتونو زندگی کنید تا جایی که به دیگران آسیب نزنید 🍓
والا خب ۸ روزم زیاده برو دکتر ،بهرحال رحمت یه مشکل داره که طولانی شده

من ۸ روزم

خطرناکه؟

ینی ۷ روزم ولی روز هشتم انگار خونابه میاد.برم دکتر؟؟

🍓 خودتونو زندگی کنید تا جایی که به دیگران آسیب نزنید 🍓
من ۸ روزم خطرناکه؟ ینی ۷ روزم ولی روز هشتم انگار خونابه میاد.برم دکتر؟؟

بری دکتر یه سونو بدی ایرادی نداره خیال خودتم راحت میشه

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤