2777
2789
عنوان

مسئولیت پذیری در پسران نوجوان

222 بازدید | 2 پست

مسئولیت را می توان از چند طریق فرا گرفت. بسیاری از نوجوانان می توانند مسئولیت را از مثال یاد بگیرند با مشاهده و تقلید از افراد خانواده .

اما با اشتباه و تحمیل پیامدهای رفتار غیر مسئولانه از خانواده می تواند رفتاری را یاد بگیرند.

برای پسران نوجوان جمله “با قدرت مسئولیت بزرگی می یابد” بسیار صحیح است. نوجوانان باید یاد بگیرند که قدرت، امتیاز و مسئولیت همه به هم مرتبط هستند.

بهترین مکان برای یادگیری این موضوع از طرف والدین آنها است.

به طور کلی نوجوانان اغلب تغییر می کنند.

به عنوان مثال، مد آنها با روندها تغییر می کند. به عنوان والدین، ممکن است نتوانید از آن سر در بیاورید و ممکن است از برخی لباس هایی که نوجوان شما تصمیم به پوشیدن دارد ، شوکه شوید.

در حالی که ممکن است شما را به ایجاد قوانینی در مورد لباس ها وسوسه کنند، این نکته را بخاطر بسپارید که لازم است برای چیزهایی که بسیار مهم تر است خط قرمز ایجاد کنید(مانند نوشیدن ، مواد مخدر ، غذا خوری و غیره)

تجربه دیگر تغییر در نوجوانان اغلب به روحیه آنها مربوط می شود. بسیاری از نوسانات روحی آنها ناشی از تغییرات هورمونی و رشد است.

در بعضی موارد، آنها ممکن است کنترل کاملی بر احساسات یا واکنش هایشان نداشته باشند.

بازم بگو 🙂

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.