2777
2789
عنوان

بچه ها برای دوستم خواستگار اومده نمیدونه قبول کنه یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1720 بازدید | 77 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی گلم ایشالله چندسال پیش روستاها امکانات نداشتن نه اینترنت نه حتی شبکه های تلویزیون فقط ۱و۳ میگرف ...

خداروشکر

اره الان همه جا امکانات هست

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.
شوهر منم اوایل سنگ تموم بود الان شده یدونه کفتار به دوستت بگو مادر پسره چجوریه؟ تیپش رفتارش افسرده ...

چه خوب گفتی☹️ همینطوره باید ببینه اخلاق مادرشوهره چجوریه مدل زندگی کردنش همه اینا تاثیر داره

شوهر منم اوایل سنگ تموم بود الان شده یدونه کفتار به دوستت بگو مادر پسره چجوریه؟ تیپش رفتارش افسرده ...

حرفتون قبول ندارم.

الان به مادرشوهرم فکر کردم، من یا جاریام مثل مادرشوهرم نشدیم، چون رفتارمون با شوهرامون، مثل مادرشوهرم با شوهرش نیست.

پدرشوهر من همه تایید میکنن، ولی من دیدم چند بار مادرشوهرم کتک زده، چون واقعا مادرشوهرم ، کاری کرده که رو مخ اون مرد بوده.

البته بگم هیچ مردی حق نداره، زن بزنه، ولی مادرشوهرم ساده و بی سیاست و همین باعث جنگ و دعواشون

والا یه ورودی تالار ۱۰۰ تومنه  یه آرایشگاه و آتلیه و لباس ۱۰۰ یه دیج ی ۵۰  شام ۲۰۰ بخد ...

منم مرکز استانم شهرمون کوچیکم نیست

ولی چون دایی همسرم تو کار مراسماته نرخ دستمه میدونم

نهایت ۲۰۰,۳۰۰ تومن باشه صفر تا صد جشن

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
خب گل من مگه شما طلا چند گرمی میخرید  الان مادر من برای عروس مون سرویس ۸۰ گرمی خریده خودم سروی ...

ما رسم طلا برا نوروز و یلدا نداریم 

فقط یه سرویس طلا میگیرن با حلقه

تازه بخوان زیادم خرج کنن ۸۰ تا ۱۰۰ میلیون سرویس میگیرن

با نرخ الان حساب کردم وگرنه ما دوسال پیش سرویس خریدیم ۲۰ تومن

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
ما رسم طلا برا نوروز و یلدا نداریم  فقط یه سرویس طلا میگیرن با حلقه تازه بخوان زیادم خرج کنن ...

البته خرج کردن هر خانواده با دیگری فرق داره 

یکی دست و دلبازی یکی هم سبک خرج میکنه 

بنظرم ک خیلی خوبه فقط مگ جهاز با دختر نیست ؟ حدقل چون جهاز نگرفته دختره بنظرم پدر و مادر دختر کمک کن ...

دختر هم ماشین داره هم جهازش کامله میخوان یه جهدزو بفروشن 

میگذره
چرا جوونیاشم زیاد تعریف کردن واااقعا نقطه مقابل همن😐

اخه میدونی پسر تو همون محیط بزرگ شده پدرش چجوری باخانمش رفتار کنه پسرشم همونجوری بار میاد 

به تعریف نیست عزیزم پدرشوهر منم تعریف زیاد میکنن ۱۵ روز موندم تازه دیدم چقد وجه مشترک دارن 

اخه میدونی پسر تو همون محیط بزرگ شده پدرش چجوری باخانمش رفتار کنه پسرشم همونجوری بار میاد  به ...

شوهرمن یه خوبی داره رفتارا بد مامان باباشو جدا کرده سعی کرده اونارو نداشته باشه به منم همیشه میگه رفتار بقیه رو نگاه کن خوبیاشو بردار بدیاشو سعی کن نداشته باشی واقعا هم همینه الان من ۹ساله شوهرمو میشناسم دوسالو خورده ایم هس اومدم توخانوادشون ودیدم که حرفاش شعار نیس🙂🙂

شوهرمن یه خوبی داره رفتارا بد مامان باباشو جدا کرده سعی کرده اونارو نداشته باشه به منم همیشه میگه رف ...

خب چه بهتر خوشبخت باشی شانس اوردی تو دختر از هزار یکی اینجوریه