پسره هم قد دختره است از لحاظ اخلاقی و رفتاری عالیه تمام جهازشم ریز و درشت خریده تویه شرکتم کار میکنه ولی ماشین و خونه نداره ولی همت و تلاشش زیاده اخلاق پسره هم طوریه که خیلی زن دوسته و دور دختره میگرده فقط هرچی کار کرده وسایلاشو خریده و خونه و ماشین نداره پدرو مادر پسره تو روستا هستن و یه زمیم به پسره میدن ولی پسره چون تو شهر شرکت میره تو شهر کنار خونه دوستم اینا میخواد خونه بگیره دوستم میگه اخلاق و رفتارش همه چیش عین خودمه مونده جواب بده یا نه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
درسته حق مسکن باید بگیره دختر رو نبره روستا پس فردا میگه پول ندارم یه سال بریم پیش مادرم اینا ...
آره حکایت منه بخدا مادر شوهرم میگفت فقط دوماه بیاد تا زمین ها رو برداشت کنیم بعد براشون خونه میگیریم شهر هیچ کاری نمیخواد بکنه خودمم لباساشو میشورم فقط دوما