2777
2789
عنوان

بچه ها برای دوستم خواستگار اومده نمیدونه قبول کنه یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1720 بازدید | 77 پست
چرت میگه نمیتونه تو شهر بمونه زخم خورم که میگم بهش بگو تعهد محضری بگیر و که نره روستا و همچنین حق حض ...

درسته حق مسکن باید بگیره دختر رو نبره روستا 

پس فردا میگه پول ندارم یه سال بریم پیش مادرم اینا کم کم همون جا خونه می‌سازه و دختره تو روستا موندگار میشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته حق مسکن باید بگیره دختر رو نبره روستا  پس فردا میگه پول ندارم یه سال بریم پیش مادرم اینا ...

آره حکایت منه بخدا مادر شوهرم میگفت فقط دوماه بیاد تا زمین ها رو برداشت کنیم بعد براشون خونه میگیریم شهر هیچ کاری نمیخواد بکنه خودمم لباساشو میشورم فقط دوما

الان ۸ ساله هیچ جوره نمیتونم از اینجا برم 

خدایا شکرت

آره حکایت منه بخدا مادر شوهرم میگفت فقط دوماه بیاد تا زمین ها رو برداشت کنیم بعد براشون خونه میگیریم ...

بهت نگفتند بیا سر زمین برداشت محصول؟بهت نگفتند بیا کارای گوسفندا رو کن؟

بهت نگفتند بیا سر زمین برداشت محصول؟بهت نگفتند بیا کارای گوسفندا رو کن؟

گوسفند که نه نداریم ولی الان همه نخود مکنن همش میگن بیا نمیرم میگم نمیتونم ولی باید خونه تمیز کنم غذا بپزم براشون حواسم به جوجه ها باشه و...

خدایا شکرت

آره حکایت منه بخدا مادر شوهرم میگفت فقط دوماه بیاد تا زمین ها رو برداشت کنیم بعد براشون خونه میگیریم ...

احساس میکنم اگه جات بودم شبا گریه میکردم میگفتم میخوام برم خونمون🤦🏻‍♀️

دمت گرم واقعا🌹

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.
مادرشوهره سنش بالاست ۷۰ یه پیرزن ساکت و مظلومه تو روستا زندگی میکنه

پدر شوهره چی؟

اخلاق خانواده خیلی مهمه

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
ب نظر من بله بگه خیلی کم پیدا میشه کسی ک واقعا دوستت داشته باشه و اخلاقش شبیه ات باشه و کنارش شاد با ...

با پول جشن مگه میشه اپارتمان خرید؟

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️