2777
2789

بچه ها من تازه بعد دو سال ورزش کردن تو باشگاه، دارم یاد میگیرم ورزش توی خونه رو هم روتین روزانه ام کنم.. زبان و رژیم غذاییمم دارم رعات میکنم دو ساله... اما چند وقت پیش دیدم پوستم داره شل میشه و خط افتاده بین ابروهام... نمیدونم چرا تنبیلم میشه مراقبت از پوست... شماها چجوری مراقبت انجام میدین که عادت باشه براتون؟

من یه روز انجام میدم یروز نه ... میشه چند تا روتین دیگه هم شما بگین که خوبه ، منم به کارهام اضافه کنم؟ ممنون

پیاماتونو میخونم عزیزان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی هنر کنم برم باشگاه 

یه دختر دارم که اونم کلاس ثبت نام کردم 

اونو‌ببرم و بیارم بقیه روتینم کارهای خونه ست 

و دیگر هیچ

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

میشه روتین پوستی روزانتونو بگین؟ 

من 16 سالمه میخام مراقبت کنم پوستم خراب نشه و پوستم نسبت به همسن و سالام خیلی خیلی کمتر جوش میزنه میخوام از الان پیشگیری کنم که در ایندم پوستم خراب نشه سفارشی دارین؟ 😂

والله عرضم ب خدمتت منم با سه تا بچه برای خودم هیچ روتینی ندارم.فقط روزی یک ساعت توخونه ودزش میکنم‌رقصو چنتا حرکت واین چیزا.هرروز دوش میگیرم وبرای موستم نهااایت ی کرم مرطوب کننده اونم اگه یادم نره.

میشه روتین پوستی روزانتونو بگین؟  من 16 سالمه میخام مراقبت کنم پوستم خراب نشه و پوستم نسبت به ...

عزیز دلم از بعد ۲۵ روتین پوستی شروع میشه. شما الان ضدآفتاب بزن مرتب و صورتتو با ی شوینده ی ملایم بشور شبا . موفق باشی خشگلم😘

ببین من کرم روز و شب دارم و کرم دور چشم که شب و صبح میزنم ( معمولا شب صبح یادم میره) بیرون حتما ضد آفتاب میزنم . اسپری گلابم گاهی میزنم روی پوست تمیز . ولی مهم ترین مراقب پوست کم کردن یا حذف شکر .