2777
2789
عنوان

امروز شاهد یه کودک همسری خیلی خجالت آور بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 1242 بازدید | 75 پست
همسایه ما واسه پسرش دختر ۱۳ ساله گرفته بود  مامانم بهش گفته بود گناه داره دختر این سنی خیلی کو ...

دقیقا افکارشون همینه

من فکر میکنم ۱۵ سالم اینا بود برام یه خواستگار اومد ازم ده سال بزرگتر بود

بخدا انقدر جیغ و داد کردم سرشون که غلط کردین یه دختر با این سنو میخواین بگیرین که خودتون تربیتش کنین

🦦
بچه آخه چی حالیشه .. فک میکنن ازدواج فقط آرایش و لباس عروسه  فک میکنن شوهر کنن شوهره همه چی می ...

دقیقا

توی اکثر کشور ها کوچکترین توجه جنسی‌ای از یه فرد بالای ۱۸ سال به چه دختر ، چه پسر زیر ۱۸ سال جرم محسوب میشه و خیلی هم جدیه

اونوقت اینجا به راحتی دختر بچه ۱۳.۱۴ ساله رو شوهر میدن به یه مرد ۳۰ ساله

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه دوستی داشتم ۱۴ سالگی شوهر کرد خودش عاشق شد خودش خواست دوسال بعد طلاق گرفت ۱۸سالگی دوباره شوهرک ...

نتیجه ی کودک همسری همینه

تازه دوست تو خودش عاشق شده

اینی که میگم پدرو مادرش سنتی دادنش به طرف

🦦
خدایا نسل این پدوفیلای مریض و منقرض کن.

بهتره بگی نسل پدر مادری بی فکری که بچشون رو میدن به این ادما منقرض بشه😑🤦🏻‍♂️

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      
اونایی که سرکشن رو طلاق میدن  اونایی هم که تربیت شده و مطیع هستن میمونن سر زندگی شون  من ...

نه بابا چه طلاقی. جاری من یه نمونشه همه رو ادب کرد. چهارده پونزده سالگی ازدواج کرد. کسی جرات نداره بهش بگه تو. برادرشوهرم بدون اجازش آب نمیخوره. 

نه بابا چه طلاقی. جاری من یه نمونشه همه رو ادب کرد. چهارده پونزده سالگی ازدواج کرد. کسی جرات نداره ب ...

تو زندگی کسی نیستم خدا می‌دونه جاری شما چه مصیبت هایی کشیده 

شایدم خانوادش پشتش بودن ،البته استثنا هم وجود داره 

من چندین مورد تو دوست و آشنا دیدم که طرف ۱۶ سالگی طلاق گرفته بعضی ها هم حتی بچه داشتن و با بچه جدا شدن 

تو زندگی کسی نیستم خدا می‌دونه جاری شما چه مصیبت هایی کشیده  شایدم خانوادش پشتش بودن ، البته ا ...

من تو زندگیشم سختی نکشیده خیالت راحته. از همون اول که اومد اجازه نداد هیچ کس حرفی بزنه. خانواده درستی هم نداره که پشتش باشن. باباش معتاده. همینکه شما میگی جدا شدن خیلی جرات دارن. خیلیا که سنشون بالاتره جرات نمیکنن جدا شن ولی اینا راحت تو سن پایین و با یکی دوسال زندگی سریع جدا میشن و تو اون زندگی نمیمونن

عزیزم قابلمه قل میخوره میره درشو پیدا میکنه درو تخته با هم جورن خیالت راحت  طرز تفکر خانواده ...

دلم برای اون دختر میسوزه که تو همچین خانواده ای به دنیا اومده

🦦
یه بنده خدا از آشناهای دور ما هم دخترش ۱۴ سالشه(قدش بلنده ۱۶۵ اینا و درشته) با افتخار داشت میگفت دوت ...

بخداا اینا رو میبینم خندم میگیره😂😂😂 از طرفی حرص میخورم که چقد یارو میتونه ذهنش کوچیک باشه خود من الان تاپیک زده بودم خواستگار دارم خوبم هستن اما واقعا نمیخام ازدواج کنم خدایااااا چی بگمممم😂😑