2777
2789
عنوان

بچه هایی که اسپیرونولاکتون مصرف کردن توروخدا یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 24 پست
این خانمی که گفت برو هرکاری دوست دای بکن😂

والا من که اینقدر دل نازک شدم با کوچکترین جیزی اشکم دم مشکمه 

شاید از لحن متنم بدبرداشت کرده فکرکرده باهاش بد صحبت کردم 

شاید اونم مثل من دل نازک شده 

کاش مشکلات هممون حل شه درست شه

منم این قرص رو مصرف کردم زمان‌پریودم از ۲۴ شد ۱۰ برج  به همراهش بهم مادلین رو هم داد که از شب ...

دختر باران دوست من اسپیرونولاکتون می‌خورد یهو خودش قطع کرد ریزش زیاد گرفت اگر میخوای قطع کنی با دکترت صحبت کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر باران دوست من اسپیرونولاکتون می‌خورد یهو خودش قطع کرد ریزش زیاد گرفت اگر میخوای قطع کنی با دکتر ...

تموم شد قرصم‌ فردا نوبت میگیرم برم دکتر ببینم چی میگه 

همش از فشار عصبی و فکر و خیاله هورمون هم به خاطر همین میریزه به هم

تموم شد قرصم‌ فردا نوبت میگیرم برم دکتر ببینم چی میگه  همش از فشار عصبی و فکر و خیاله هور ...

فکرت رو آزاد کن بعضی وقتا باید خودتو از بند مشکلات رها کنی 

هیچی ارزشش بیشتر از سلامتیت نیست 

من الان اینجوری شدم آرزو میکردم کاش برگرده عقب بیخیاله همه حرفا و رفتارهای اطرافیانم میشدم کاش خودمو اذیت نمیکردم

چه اسم کاربری جالبی داری امیدوارم خدا هرچه زودتر حاجت روات کنه

ممنون عزیزدلم🥹🥹 به همچنین💚💚

امیدوارم شماهم خیلی زود به مراد و حاجت قلبیت برسی 💙💙

🫀خدایا نجاتم بده 🤲🫀هرکی امضام خوند لطفا برای آرامشم صلوات بفرسته.
ببین ما سه دسته داروی هورمونی داریم برای ریزش موهای هورمونی خانم ها یک دسته سیپروترون کامپاند و ... : /discussion/topic/11393750/%d8%a8%da%86%d9%87-%d9%87%d8%a7%db%8c%db%8c-%da%a9%d9%87-%d8%a7%d8%b3%d9%be%db%8c%d8%b1%d9%88%d9%86%d9%88%d9%84%d8%a7%da%a9%d8%aa%d9%88%d9%86-%d9%85%d8%b5%d8%b1%d9%81-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86-%d8%aa%d9%88%d8%b1%d9%88%d8%ae%d8%af%d8%a7-%db%8c%d9%87-%d9%84%d8%ad%d8%b8%d9%87-%d8%a8%db%8c%d8%a7%db%8c%d9%86?postId=297401955

شما چه تجربه دارید.و اطلاعاتتون خوبه👍

من‌ یکساله هم اسپیرونالاکتون هم سیپروترون هم فیناستراید میخورم هم محلول میزنم.سه ماهه ریزش خیلی زیاده و رویش هم خیلی کم داشتم.

چکار کنم بنظرتون،؟دکترم هرماه همین داروهای تکراری میده

🫀خدایا نجاتم بده 🤲🫀هرکی امضام خوند لطفا برای آرامشم صلوات بفرسته.