2777
2789
عنوان

دردمو به کی بگم😔

527 بازدید | 26 پست

از تنهایی خستم

دلم حضور کسیو کنارم میخواد

داره۲۶ سالم میشه و هیشکیو تو زندگیم ندارم

همش حرفای کلیشه ای میزنن بهم

سختمه واقعا سختمه

منم پارتنر میخوام 

دارم دیوونه میشم

والا ما داشتیم غیر درد چی نصیبمون شد 

زندگی جرم داد لطفا با من کل کل نکن اگه دیدی عکس گذاشتی نظر ندادم بدون زشتی ولی روم نشده بگم 😐من عاشقم لطفا برای رسیدنمون یه صلوات بفرس 🥲💔🌷مرسییییییییی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غصه نخور ، گشنه بودن دلیلی واسه خوردن هر آشغالی نیست ذهنتو خالی کن . بگرد بپوش بچرخ . کتاب بخون باشگاه برو👍✨ قوی باش دختر ، از خدا بخواه جوری که درسته تنهاییت رو برطرف کنه بیشتر باهاش ارتباط بگیر اون که تنهات نمی زاره🌱

ما که داریم همش در عذابیم 

انقده بدم میاد اینجور میگین 

پس پاشو طلاق بگیر

ولش کن دیگه

چرا موندی اصن؟؟؟؟

همش حرفه و چرت و پرت

بخدا اگه فقط برا یه لحظه شوهرتو ول کنی!!

عزیزم تایپکت بوی نیاز میده  هر وقت با خودت خوب رفتار کردی به خودت ارزش دادی به خودت احترام گذاشتی تو خلوت خودت با خودت خوب رفتار کردی  از لحظات زندگیت لذت بردی 

و با خدا  رابطه تو صمیمی تر و قوی تر کردی اونوقت خدا یکی میاره تو زندگیت که هم فرکانس خودت باشه 

و مهمونی برو برو بیرون به خودت برس عاشق خودت باش و  ضمیر ناخودگاهتو قانع کن که تو لیاقت یه عشق واقعی داری به رابطه پاک و سالم داری کم کم خودش میاد 

والا ما داشتیم غیر درد چی نصیبمون شد 

ولش کن!

انقد بدم میاد اینجوری میگین

بخدا اگه یه لحظه شوهرتو ول کنی یا بخوای از اون زندگی بیای بیرون

همش باد هواس

انقده بدم میاد اینجور میگین  پس پاشو طلاق بگیر ولش کن دیگه چرا موندی اصن؟؟؟؟ همش حرفه و چرت ...

اره بابا

ولش کن

برو ت جمع

ببین انقد آدم هس ک پیدا کنی

هرچند واقعا ی سری وقتا سخته 

و ت جای اونا نیستی و اونا هم جای ت

ت از بی پارتنری مینالی اونا از رومخ بودن پارتنرشون

متاهل💍