2777
2789
عنوان

بیدار شدن دختر شش سالم در نصف شب

190 بازدید | 8 پست

یه دختر شش ساله دارم شب تو اتاقش‌تنها میخوابه بیشتر وقتا نصف شب یا شش صبح میاد صدام میگنه برش میگردونم سر جاش میخوابه باز کلافم کرده کسی تجربه داره

شماازچه سالی وچطوری جداکردین اتاقشو؟

از دوسالگی ۱۵ روز ظهرا تو اتاقش خوابوندمش عادت کرد بعد ۱۵ شب من پایین تختش بدون تماس بدنی یعنی اون تو تختش من تشک پاین خوابیدم شب ۱۶وم کلا جدا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از دوسالگی ۱۵ روز ظهرا تو اتاقش خوابوندمش عادت کرد بعد ۱۵ شب من پایین تختش بدون تماس بدنی یعنی اون ت ...

مرسی ازراهنماییت عزیزم.تختش دومنظوره بودیانوجوان؟من نوجوان گرفتم وگارد میخوام بخرم برای دورش بنظرت امنیتش تامین میشه؟

مرسی ازراهنماییت عزیزم.تختش دومنظوره بودیانوجوان؟من نوجوان گرفتم وگارد میخوام بخرم برای دورش بنظرت ا ...

آره منم تختش نوجوتن دورش گارد گذاشته بودم فاصله اش لا زمین اگر کم نیست یه‌تشک‌محض تحتیاط پایین پهن کن

آره منم تختش نوجوتن دورش گارد گذاشته بودم فاصله اش لا زمین اگر کم نیست یه‌تشک‌محض تحتیاط پایین پهن ک ...

دقیقافاصله هم داره تازمین دوطرفشم سرامیکه بایدهردوطرفش تشک بذارم فکرکنم.بعدمن یه مشکل دیگم دارم خونم دوبلکسه واتاق خودمون وبچم بالاست میترسم بیادبیرون ازاتاق بره سمت پله ها،نمیدونم تااون موقع بالارفتن ازپله رویادش بدم یااینکه درشیشه ای ریلی بزنم شباقفلش کنم نره سمت پله