2777
2789
عنوان

شوهرم و خونوادم قهرن

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 20 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیادم هست شاید شوهرت داره شورشا در میاره از خداشه قطع ارتباط کنه با خانوادت

اره منم نمیخوام اینجوری بشه

حداقل اگه نمیخواد بره و بیاد انقد صبح تا شب سرکوفت بهم نزنه

‌ متفاوت باش.. مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین..! ️ 
اره منم نمیخوام اینجوری بشه حداقل اگه نمیخواد بره و بیاد انقد صبح تا شب سرکوفت بهم نزنه

حساسیت نشون نده هرچی حساسیت نشون بدی بدتر میکنه خودت برو پیش خانوادت دورهمی اصنم ناراحت نباش کلی هم وانمود کن بهت خوش میگذره یوقتم پرسید ازشون بگو همه بودن چقد گفتیم خندیدیم و اصنم دیگه نگو آشتی کن و اینا هرچی بهش بی محلی کنی خودش بیشتر ترغیب میشه کدورتا رو کنار بذاره و بیاد اینجور فک میکنه شما خیلی مایلید آشتی کنید توقعش میره بالا

الهی گاهی نگاهی 
حساسیت نشون نده هرچی حساسیت نشون بدی بدتر میکنه خودت برو پیش خانوادت دورهمی اصنم ناراحت نباش کلی هم ...

من اصلاااااا بهش نمیگم آشتی کن خیلی حسوده اگه بدونه میرم جایی ک بهم خوش میگذره دیگه نمیذارع برم

حتی بعضی وقتا میگه نرو دیگه خونتون و اگه رفتی بچه رو نبر

من اصلا باهاش در این مورد حرف نمیزنم ولی خودش هی شروع میکنه

‌ متفاوت باش.. مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین..! ️ 
من اصلاااااا بهش نمیگم آشتی کن خیلی حسوده اگه بدونه میرم جایی ک بهم خوش میگذره دیگه نمیذارع برم حتی ...

پس نقطه ضعفش دقیقا همینه هروقت گفت بگو تو آزادی تا هروقت دلت میخاد با خانوادم قهر باشی منم اصراری ندارم آشتی کنی ولی راجع به رابطه ی من با خانوادم نمیتونی دخالت کنی 

الهی گاهی نگاهی