2777
2789
عنوان

لطفا عکس بی بی چک ها رو ببینید

350 بازدید | 26 پست

https://s8.uupload.ir/files/img_20230623_151133_kev.jpg

اول بگم احتمالا چهارم موعد پری باشه می‌دونم خیلی زود گذاشتم اما تو مغزم افتاده همش فکرم درگیره

همه بی بی چک ها خط هاش زیر یک دقیقه بوده

دو سه روز پیش گذاشتم خط خیلی خیلی کمرنگ بود بعد چهارشنبه بعدازظهر البته چند ساعت تو آفتاب بیرون بودم و دستشویی نرفتم بودم مدیکور گذاشتم دو تا خط پررنگ سریع انداخت زیر سی ثانیه، عکس سمت راست

ولی بعدش شب گذاشتم کمرنگ تر شد، فردا صبحش گذاشتم باز انداخت ولی خیلی کمرنگ

همون تایم ویتاساین گذاشتم اونم سریع خط کمرنگ انداخت ولی پررنگ تر از مدیکور

بعد دیروز رفتم آزمایش بتا ۲ بود

شب دوباره ویتاساین گذاشتم باز سریع خط کمرنگ انداخت

امروز صبح هم گذاشتم باز سریع خط کمرنگ

الان موندم

تاپیک لیزر خونگی https://www.ninisite.com/discussion/topic/1035099/تاپیک-جامع-لیزر-خانگی?page=1

همشون منفین که

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هاله دارن ممکنه مثبت باشه

ناامیدی و غم ممنوع ✋ و لاتهنوا ولاتحزنوا انتم الاعلون ان کنتم مومنین : نه سست شوید و نه غمگین شوید شما برتریداگر مومن باشید 🇮🇷... اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

با بتا دو کسی باردار نیست ...

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام

خیلی زود انداختی بی بی و و آزمایش و هم همینطور ....بزار از وقتت بگذره احتمالا باردار باشی

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام

چهارشنبه ظهر یه هاله داره ولی با بتا ۲ فکر نکنم 

با افتخار گــیلکم❤️اصالتم‌ را میرزا کوچک خان جنگلی، پروفسور سمیعی ، محمد نامجو ، دکتر آذر اندامی و.. فریاد میزنند 🌿 زنده باد ایرانم💚🤍❤️ما گیلکا یه ضرب المثل داریم ننم اَنَ دِ لَ چه مارغانه بزه مفهوم؛ نمی دونم این چه توطئه ای کرده حکایت خیلیاست!،،رشتِ کُرم ایته‌ دسته گولم‌ 🌿‌‹توتمام‌منی،تمام‌پیداوپنهانم تمام‌داشته‌ونداشته‌ام تنهایت‌نخواهم‌گذاشت تاآن‌سوی‌ابدیَت E❤️P..
سه روز قبل از موعد آزمایش بدی یعنی حتما مثبته؟

چی بگم آخه ...بزار از وقتت بگذره عجله نکن

چهارشنبه ظهر یه هاله داره

تمامش خط داره 

عکس کامل پیدا نیست 

چهارشنبه ظهر دیگه خیلی واضح بود

تاپیک لیزر خونگی https://www.ninisite.com/discussion/topic/1035099/تاپیک-جامع-لیزر-خانگی?page=1
زودرفتی آزمایش صبرکن منم هاله میبینم

همش خط داره 

زوم کنی کامل پیداست 

ولی خب میگم شاید چون تازه فردا پس فردا باید بشم هنوز بالا نرفته بوده 

بعضی ها هم میگن ویتاساین مثبت کاذب داره ولی آخه سه تا مدیکور هم انداخت