2777
2789
عنوان

جواب نامزدم نمیدم حق دارم؟دیگه بعد یکسالونیم تحمل بریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 21 پست

عزیزم دوران نامردی واسه شناخته دیگه ....توام دیگه شناختیش این ادم اونجوری ک خودت میگی دختر داییت و به تو ترجیح داده کاری برات کنه هزار جور منت میزاره و قهر و اشتی و ناراحتیت براش مهم نیست.....فردا تو زندگیم همینه خدایی ناکرده در حال جون دادنم باشی بهت اهمیت نمیده میره پی رفیقاش

حواستو جم کن تصمیم درست بگیر این اقا ممکنه تو زندگی هزار برابر بدتر شه

یه مرد همه چی داشته باشه از بالا پول برات بریزه خونه و ماشین انچنانی در اختیارت بزاره

ولی وقتی به زنش اهمیت نده اون زندگی دیگه دلخوشی ای نداره

مگه یه زن از شوهرش چی میخواد؟توجه و محبت و اهمیت دادن

مثلا الان شما دوران گل و بلبلتانه اینج‌وریه فردا وارد زندگی بشه چجوری میشه

اگه میتونی با بی توجهی و اهمیت ندادنش کنار بیای باهاش ادامه بده

عزيزم مردا زيادي بهشون يه چيزي بگي داغون ميشن بدترم حساس ميشن يه مدت حساسيتت رو كم كني خود به خود ...

انقدر تلاش کردم .مهربون بودم کوتاه اومدم اززش قایل شدم تهش بین من و داداشش داداش انتخاب کرد.حتی بین منورفیقش رفیقش زو

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میشه چرا نشه تاحالا ی روزم از هم بی خبر نبودیم میخوام چندروز جوابش ندم مثل خودش سنگدل شم یا دلتنگ شه ...

آفرین

زنگ زد بهت کارن داشت  بگو دارم دختر همسایه رو هم آهی میکنم تا دکتر و وقت ندارم. عین خودش رفتار کن

آفرین زنگ زد بهت کارن داشت  بگو دارم دختر همسایه رو هم آهی میکنم تا دکتر و وقت ندارم. عین خودش ...

کلا تصمیم گرفتم جواب ندم تا به التماس بیفته گریه خودش ببینم محل نذارم