2789
عنوان

چیکار کنم منو ببخشه؟

6011 بازدید | 36 پست

سلام
من تو دوران بچگی یه دوستی داشتم پسر بود که خونشون یه شهر و استان دیگه بود هر چند سال یبار فقط همو میدیدیم همبازی بودیم و رفیق رفته رفته بزرگ شدیمو از طریق اینستا و واتساپ هرازگاهی پیگیر احوال هم بودیم تا اینکه هفته ی پیش ما رفتیم خونشون
این پسره خیلی شوخه و خیلی هم شوخیای بدی میکنه
ازونجایی ک منم با اخلاقاش و حرفاش آشنایی داشتم تو تلگرام بهم پیام میداد و شوخیای بد میکرد و منم جوابشو میدادم و فقط در حد چت  بود نامزدم پیام‌هارو دید و خیلی ناراحت شد بطوری ک میخاست طلاقم بده منم با عذرخواهی و تعهد بهش قول دادم که نزارم خانواده ها بفهمن و مهریمم بهش بخشیدم
ولی نمیدونم چیکار کنم که منو ببخشه واقعا دارم اذیت میشم خیلی بهش وابسته ام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چرا مهرتو بخشیدی؟؟

برای اینکه آبروم بیشتر ازین نره و خانواده ها متوجه نشن.چون دقیقا چن ساعت قبلش پدرم بهم تذکر داده بود که ارتباطمو باهاش کلا قطع کنم بخاطر اخلاقای خاصش چون میدونس همسرم ناراحت میشه

برای اینکه آبروم بیشتر ازین نره و خانواده ها متوجه نشن.چون دقیقا چن ساعت قبلش پدرم بهم تذکر داده بود ...

خیلی اشتباه کردی.اینکه آبرو ریزی نشه چه ربطی به مهر بخشیدن داره الان از کجا معلوم دیگه آبرو ریزی نشه؟؟؟! 

مهریه رو اشتباه کردی بخشیدی فقط باید عذرخواهی میکردی ورابطت بااون پسر هم‌سایت قط میکردی..... ومنتظرع ...

ولی بهش گفتم هر شرطی بزاری من برای اینکه ثابت کنم بینمون چیزی نبوده انجام میدم

نباید اینقد پیش میرفتی وقتی ک مجردی بودی هر حرف و هر پیام دادی دیگه وقتی نامزد کردی باید خودت حد حدود رو مشخص میکردی.نباید میذاشتی این پیامارو بهت بده...

الان دیگه هم مهرتو بخشیدی هم پیش شوهرت همیشه سرافکنده ای اون همیشه این اتفاق یادشه

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀

چی بگم والله؟؟؟ خودت میدونستی طرف اینجوریه طرف پاشدی رفتی خونه شون مسافرت .بعد هم باهاش پیام بازی کردی . خودتو بذار جای شوهرت .‌حالا فکر میکنه رفتی خونه شون هم لابد کارهایی کردی . این شوهر دیگه اون شوهر سابق نمیشه .‌کوچکترین خطایی کنی طلاقت میده مهریه هم ک نداری . والله ما ب یکی وابسته بشیم دبن و دنیامون میشه طرف . دبگه چه برسه شوهرمون هم باشه . نسل جدید خوب بیخیالید . 

مشکل تو رو منم دارم 

ولی مهریه نبخشیدم 

خیلی بهش محبت میکنم و سعی کردیم بشه فراموش کنیم ولی خب شوهرم بعضی وقتا خیلی اذیتم میکنه اشکم در میاد 

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............