دو روزه امپول بتا زدم ۳۳هفته هستم خیلی کم تکون میخوره جنین
از صبم تکون نخورده بنظرتون از امپوله؟
در انتظار دوتا فندق کوچولو💕امشب1401/12/3 ساعت21:23 اولین تکونای دوقلو ها رو متوجه شدم خیلی حس قشنگیه انشالله روزی همه منتظرا😍دخترای قشنگم خوش اومدین به دنیای من و بابایی😍
خیلی دوران سخت و پراز استرسی درکت میکنم خودم 3 ماه که زایمان کردم
اره واقعا کلافه شدم خیلی دیر میگذره
در انتظار دوتا فندق کوچولو💕امشب1401/12/3 ساعت21:23 اولین تکونای دوقلو ها رو متوجه شدم خیلی حس قشنگیه انشالله روزی همه منتظرا😍دخترای قشنگم خوش اومدین به دنیای من و بابایی😍
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عزیز جان نگران نباش منم تو بارداری هام بتا میزدم تا چند روز تحرک بچه کم میشد و تکون هاش هم کم میش ...
اخه از وقتی زدم نفس تنگی هم میگیرم
خیالمو راحت کردی ممنون
دیگه ماه آخر هستید نفس تنگی هم تا حدی معمول هست سه ماه آخر و سه ماه اول میزان نیاز جنین به اکسیژن ب ...
ممنون عزیزم
بله عزیزم از امپوله حرکت جنین رو کم میکنه قند خون رو هم بالا میبره قندتونم چک کنید
ببخشید دارو مصرف کردید دوقلو شد یا نه تو ارث داشتید اگه دارو ممنون میشم بگید چی و اینکه دوقلو هاتون گل دخترن؟
اگه کلومفین میگن دوقلوی دختر میشه ممنون جواب بدید
خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن
بله عزیزم از امپوله حرکت جنین رو کم میکنه قند خون رو هم بالا میبره قندتونم چک کنید ببخشید دار ...
نه عزیزم طبیعی شد خودش
دارویی مصرف نکردم
بله دختر هستن
نه عزیزم طبیعی شد خودش دارویی مصرف نکردم بله دختر هستن
زنده باشن ان شالله صحیح و سالم بگیری بغلت هردو رو
خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن